Az igaz hogy a pocaksimogatás válthat ki méhösszehúzódásokat?
Igen. De ha ez előfordul, akkor ott baj van.
Egy egészséges terhességnél nem igazán fordul elő
Van ahol az egész rokonság folyton simizi a terhesek hasát, és nem babáznak le tőle. Hogy okozHAT, az szerintem nem sokat jelent. Ha ez így működne, az orvos megsimogatná az anyuka hasát, és jöhetne is a baba.
Fájdalmas orgazmusom sem volt sosem.
Hát nem tudom, de ha rossz helyen fekszik én szoktam simizni, hogy menjen arrébb. Férjem is naponta simogatja pár percet este mielőtt jó éjszakát kíván neki.
Orgazmus nekem nem okozott fájdalmat, maximum utána egy kis keményedés, ami max 1 percig tartott. Ugyanez a keményedés előfordul néha akkor is ha felkelek az ágyból, vagy a székről.
Az orgazmus nem szabadna, hogy fàjdalmas legyen.
Pocaksimogatàs ès orgazmus is vàlthat ki mèhösszehúzòdàsokat. De ez nem baj. Kb. vàrandóssàg felètől időnkènt előfordulnak ún. Braxton-Hicks összehúzódàsok. Ilyeneket okozhat az orgazmus és a simogatàs is. Ezek természetesek és veszélytelenek. Az mèh oldalsò izmai ,,edzenek" a szülésre. A szüléskori ,,igazi" méhösszehùzódàsok a mèh alapjàtól (a tetejètől) indulnak ki, ezek húzzàk oldalra a mèhszàjat is. Ilyeneket nem okoz sem az orgazmus sem a hassimogatàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!