Vajon mit éreznek a babák a pocaksimogatásból?
Nem tudom, hogy csak bennem merül fel a kérdés, de nagyon érdekelne, hogy a pocaklakók általában mit érezhetnek, ha simogatjuk "őket", vagyis a pocinkat? Ti mit gondoltok? Vagy van esetleg erről valami tudományos cikk/kutatás?
Ugyanis én feltételezem, hogy valamit érezhetnek, mert a mi esetünkből kiindulva, a 22 hetes kislányunkkal lehet "játszani". Néhányat rúg, aztán rövid simogatás, majd újra rúg, rövid simogatás... és ezt hosszú perceken keresztül lehet vele "játszani". Nektek mi a tapasztalataitok?
22 hkm
Nekem nagyon érdekes tapasztalatom van, mert az én kislányom mintha meg is tudná különböztetni, hogy ki ér a pocakomhoz. :)
Apán és rajtam kívül bárki teszi a pocimra a kezét elhúzódik.
Apa nem zavarja, de ha én teszem oda a kezem kifejezetten oda jön és oda nyomja magát a kezemhez.
Lehet, hogy anyás lesz a kicsikém... :))
Úgyhogy szerintem jóval többet érzékelnek a babák a pocakunkba mint ahogy mi azt gondolnánk... :)
32 hkm
Úgy tűnik, hogy a gyakorlat nagyon is rácáfol a könyvekben írtakra. Nálunk is jön, kinyomja magát, és szinte biztosra veszem, hogy direkt csinálja, a simogatás tudatában, mert hagyja magát, aztán gondolom, elfárad, és elhúzódik finoman. Meg hihetetlen zene-párti. Ha zenét hallgatunk, és szünet van, már rögtön mozog.
Olyan jó olvasni, hogy másokkal is történnek ilyen jó élmények! :) Szívet melengető, hogy más pocaklakók is ilyen ügyesen kommunikálnak a külvilág felé, pedig tényleg nem írják sehol sem, hogy ilyen kis érzékenyek lennének a külvilágra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!