A pocaksimogatás előidéz valamit? Ha igen, akkor mit? 33 hkm
Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 15:06
1/6 anonim válasza:
Egyes nézetek szerint méhösszehúzódásokat, amik vetéléshez vezetHETnek.. Ha jól tdom
2/6 anonim válasza:
Ha a párom simogatta a baba mindig lenyugodott.
én magamnak csak akkor simogattam, ha mocorgott a babó, gondolom így kommunikáltunk.
Másnak én nem engettem simogatni, mert attól én kaptam agybajt.
3/6 anonim válasza:
"Kis mennyiségben" semmit, "nagy mennyiségben" méhösszehúzódásokat, ami szüléshez vezethet.
4/6 anonim válasza:
Nekem azt mondták a nővérek a kórházban,hogy görcsöket okozhat,ha folyton simogatjuk. Aztán persze koraszülést..
37hkm
6/6 anonim válasza:
Szia!
A nagykönyvben sok minden le van írva.
Ezért én saját tapasztalatból beszélek inkább.
Ha a párom sokáig simogatja,pláne ha kör-körös mozdulatokkal,akkor nekem enyhe menzesz szerű görcsöket okoz, le is állítom,hogy ne simizze. Azt hittem badarság nem simogatni,de van benne valami tényleg. Csak óvatosan..
Bár azt azért nem hiszem,hogy elvetélnél tőle..
Nekem csak mostanában okoz ilyen gondot,de én vasárnap már a 39.hetet töltöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!