A Várandós kiskönyvet ki tölti ki a meglévő eredményekkel?kinek kell szólni ha egy eredmény elkészült?
Figyelt kérdés
Labor eredmények,EKG stb..jan. 20. 13:25
1/3 anonim válasza:
Hivatalosan a terhesgondozáson a dokinak.
Viszont nálunk pl csak papírra nyomtattak és azt nyomták a kezünkbe. Mind a 2 terhességem alatt csak a védőnő töltötte a kiskönyvemet.
2/3 anonim válasza:
Nekem a védőnő másolta át őket, néha a nőgyógyász. Mindig mikor mentem, megmutattam ami új eredmény volt az utolsó találkozó óta.
3/3 anonim válasza:
Végig magánban jártam terhesgondozásra, ott az orvos töltötte mindig, az aktuális vizsgálati dolgokkal. Labor, EKG, nekem kardiológia, endokrinológus, szóval bármi papírom volt két vizsgálat között, azt vittem, vagy mondtam és nézte a felhőben. Rajta kívül még a védőnő töltötte a havi találkozások alkalmával, ő is szerette megnézni minden papíromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!