28+5 naposan jók ezek a méretek? Ma voltam 4D-n és ezek az eredmények jöttek ki, nem mondták, hogy bármi gond lenne, csak a grafikonon nézem, hogy a BPD nagyon a felső határon van....
BPD: 7,82 cm
HC: 27,63 cm
AC: 23,54 cm
FL: 5.42 cm
Volt valakinek hasonlóan nagy méretű a fej? Jelezhet ez gondot? A korábbi kombi tesztek és értékek mind tökéletesek voltak. Köszi!
A felső határ az határon belül van.
Átlagos feje lesz.
És nem mondták hogy gond van, szóval ne csinálj magadnak.
Megnéztem neked. Ilyenkor az enyémnek 74mm volt. 2 hét múlva már mondták is, hogy kicsit nagyobb a feje az átlagnál. Én erre mindig azt mondtam, annak a sok észnek el kell férni valahol😂 Egyébként megnéztem a számokat, nem csak a feje, az egész gyerek nagyobb volt egy héttel. Ez azóta bő 2 hétre nőtt. Mostmár ájuldoznak, hogy jaj, mekkora ez a gyerek!
Hát, ez van. Azért nem fogom otthagyni a kórházban 😁 Neki is minden értéke tökéletes volt, NIPT tesztet is nézettem. Lehet genetika. (36+5vagyok ma.)
Egészséges lesz nyugi. Ha beteg lenne, már lenne arra utaló jel. Ez nem az.
#3 válaszoló, hogyan alakult végül?
Kiírthoz képest mikor szültél és mekkora lett a baba?
És kérdező, neked most mekkora?
(Én most vagyok 28+6, tegnap voltunk mi is 4D-n, bő 1 héttel nagyobb a méretek alapján, mint terhességi kor szerint, a combcsont meg 31 hetesnek felel meg.)
Az eredeti kiírt szerint 39+5-re szültem, az volt a valós. De előtte átírták menstruáció szerintire, aszerint 40+2. (A korai méretekből, ovuteszt és minden más alapján tudtuk, hogy a menstruáció szerinti nem valós, de nem volt 1 hét eltérés.)
A szülés előtt 3 nappal 3930-nak becsülték, majd megszületett az óriás bébi 4560grammal🤣 59cm volt, fejkörfogat 38cm.
Teljesen egészséges. Mindenki szerint gyönyörű, meg nagyon arányos, a kórházban is oda voltak érte. Én ezt annyira nem látom. Mármint én is oda vagyok érte, meg nyilván nekem ő a legszebb, de alapból nem találom valami szépnek az újszülötteket és nem láttam nagy különbséget.
Gratulálok, #3 :)
Kérdező, neked meg ezek szerint "helyre állt", meg nincs túl sok hátra ;)
Én okt.1. megyek a 30 hetes genetikaira, kíváncsi leszek, ott mit mondanak.
#6 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!