Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szűk felső okozhat gondot?...

Szűk felső okozhat gondot? 37hetes vagyok, elég nagy a hasam, minden felső kicsi rám, és kényelmetlen volt a felsőm, viszont nem volt lehetőségem az öltözni, mert nem voltam itthon.

Figyelt kérdés
Okozhat gondot a szűk felső? Most hogy le vettem, teljes meg könnyebbülést érzek.eleg szük volt tényleg a felső. Sajnos.
2023. febr. 19. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Nem.
2023. febr. 19. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

Okozhat. Mégpedig azt, hogy kényelmetlenül érzed magad.

Csak kíváncsiságból... Mire gondolsz? Hogy nem kap ez miatt elég oxigént a magzat?

2023. febr. 19. 21:16
 3/4 A kérdező kommentje:
A vér ellátás miatt igen valami ilyesmire gondoltam, vagy hogy rosszul Érzi magát emiatt
2023. febr. 19. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen alaptalan félelem. Ő ebből az ég világon semmit sem érzékel, legfeljebb a te közérzeted 😊
2023. febr. 19. 21:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!