Nagyobb méretű ciszta miatt császározni fognak?
Figyelt kérdés
23 hetes terhes vagyok és kiderült, hogy van egy nagyobb méretű (15x16 cm-es) ciszta a lépem körül. Sajnos emiatt fájdalmaim vannak, ezért már nem is dolgozhatok annak ellenére, hogy a terhességem probléma mentes.
Ez az első terhességem, így nem igazán tudom, hogyan működik, ha a nőgyógyász vagy egyéb szakorvos nem javasolja a program császárt a cisztára való tekintettel, akkor engednek természetesen szülni? Nekem mindegy, hogy hogyan szülök, de az orvosok azzal riogatnak, hogy a szüléskor emiatt komplikációk lehetnek és így biztosan császároznak, viszont erre vonatkozóan papírom nincsen.
jan. 21. 09:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!