Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Blake's pouch ciszta?

Blake's pouch ciszta?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 hetes kismama vagyok, és ma voltam másodszor genetikai vizsgálaton, mert az elsőn találtak a pici agyába eltérést. Kialakult nála a Blake's pouch ciszta. Mára sem tűnt el, így további vizsgálatok következnek. Volt valaki babójának ilyen problémája? Felszívódott vagy így született a pici? Ha így született lett valami maradandó károsodása?

Választ előre köszönöm szépen!

2024. jún. 4. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
2024. jún. 4. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Első: szép dolog, higy segíteni akarsz, csak épp a Blake pouch cysta meg a COC nem ugyanaz...
2024. jún. 4. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Uh igazad van. Túl sokat olvasgattam és már elfelejtettem a nevét. Köszi, hogy szóltál 2es. A kérdezőtől pedig elnézést kérek.
2024. jún. 4. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Amit az első válaszoló linkelt az nem ez. Az egy valóban ártalmatlan ciszta. Ahogy ezt olvasgattam, érdemes lenne az aminocemtezis. Mit mondott az orvos?
2024. jún. 4. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:
4 és vagyok most látom hogy már írtak .. bocsánat
2024. jún. 4. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!