Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van arra lehetőség hogy egy...

Van arra lehetőség hogy egy majdnem 9 cm-es ciszta felszívódjon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg 12 hetes terhes vagyok, genetikai vizsgálaton találtak nálam egy 84x67 mm-es cisztát. A kérdésem az lenne, hogy volt már ilyen valakinek? Akinek ekkora volt terhesen? Felszívódott? Vagy meg kellett műteni?

2023. dec. 19. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kell muteni.

Milyen cisztat, es hol van ?

2023. dec. 19. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt a legtöbb ciszta zsugorodhat vagy felszívódhat. Majd ha terhesség után is ott lesz akkor esetleg megműthetik, de terhesség alatt biztos nem nyúlnak hozzá.
2023. dec. 19. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem az előző terhességemnél vették észre még 2021 őszén, nem okozott gondot. 2022 februárban szültem.

Azóta is ott van, nekem is kb 8 cm. Most várjuk a másodikat, 40 hetes vagyok :)

Sosem okozott panaszt, ezért műteni sem kellett eddig.

2023. dec. 19. 21:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezt sajnos az orvosom mondta, hogy meg kell műteni Januárban, pedig még meg sem vizsgált. Amikor megkérdeztem, hogy a műtét árthat e a picinek azt válaszolta hogy “16 hetes kor után már nem kellene, hogy baja legyen tőle..” nem szeretnék műtétet terhesen.
2023. dec. 20. 04:46
 5/6 A kérdező kommentje:
A méhem mögött van.
2023. dec. 20. 04:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben elmennék másik orvoshoz is. Nekem azt mondták, hogy amíg nem okoz panaszt, addig nem piszkálják meg, terhesen különösen nem...

De persze minden eset más,ezért kérnék másodvéleményt.

2023. dec. 20. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!