Kiderül a cukorterhelèsen ha ìgy csinàlom?Vagy mondjam ott a nővèrkènek,hogy van e lehetősègem a könnyebb ùtat választani?
Figyelt kérdés
Cukros lötty helyett,zsemle+tej.Most olvastam a neten.Nàlunk a kòrhàzban a cukros vìzzel nèzik,de 4ève mikor a kisfiammal voltam ezen a vizsgàlaton nagyon rosszul lettem ès a sürgősègire àtvittek.Nagyon fèlek a cukorterhelèstől,szorongok miatta.A cukrom rendben van.2022. nov. 9. 13:41
1/10 anonim válasza:
Nem kívánságműsor. Citromlevet vihetsz magaddal, meg ihatsz mellé mentes vizet.
2/10 anonim válasza:
aha. És milyen zsemle, mekkora, milyen tej, mennyi??? Mert ugye nem mindegy. Ezek emésztése eleve több energia, mint a cukros löttyé, az energiafelhasználás meg ugye befolyásolja a vc-t.
3/10 anonim válasza:
Ennyit nem bírsz ki, akkor mi lesz majd szüléskor, aztán a gyermekágyas időszakban, utána pedig egészen addig, amíg önálló felnőtt nem lesz a gyerekedből? De most komolyan, ez nem kötözködés, csak érdekel, hogy miért...
4/10 anonim válasza:
A zsemle+tej egy másik vizsgálat, próbareggeli a neve. Ugyanaz a célja, de nem olyan pontos. A nőgyógyászod kérdezd meg, hogy esetleg ilyenre utaljon be inkább, ha a cukorterhelésen rosszul lettél. Azt ne csináld, hogy a cukrot próbálod így helyettesíteni, téves lehet az eredmény.
5/10 anonim válasza:
Amikor 2020-ban voltam cukorterhelésen, akkor volt egy kismama, aki banánt és datolyát evett a cukros lötty helyett. De őszintén, nem tudom, hogy ez mennyire volt jó ötlet. Nem hiszem, hogy pontosan ugyanannyi a felszívódási ideje, CH tartalma, mint a vizsgálati cuccnak.
6/10 anonim válasza:
Rengeteg nő helyettesíti valamivel, vagy facsar citromlevet bele. Nincs evvel semmi baj. Mivel nem kötelező vizsgálat, úgy csinálod, ahogy te akarod, ha elmész.
Én egyszer megittam azt a szart, kibírható volt, de másodszor én sem választottam ezt. Mértünk otthon egy normál reggeli során, ami legalább reális is volt.
7/10 anonim válasza:
Vigyél magaddal citromlevet,ez van.
8/10 anonim válasza:
Engem behívtak oda ahol a vért is veszik, és végignézték, ahogy megiszom. Úgyhogy nem mindenhol lehet ilyesmikkel trükközni…
9/10 anonim válasza:
Nálunk van házhoz hívható vérvételes néni. Kijön leveszi a vért, kikeveri a cukros löttyöt és elmegy aztán visszajön megint leveszi. Én pont azért kértem így mert féltem hogy rosszul leszek, védőnő javaslatára egy nagy citrom levét belecsavartam és nagyon édes limonádé lett. Nem lettem rosszul egyáltalán de azért is jobb volt így mert sokkal kényelmesebb volt, nem kellett a kórházban várakozni.
10/10 anonim válasza:
Itt olvasom hogy irjátok a citromlevet.
Ha nem akartok fals eredményt akkor ne igyatok mert a citromlé lejjebb viszi a cukrot.
Szakeber ajánlotta az előző terhességnél, hogy ne szálljon el a cukrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!