Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként mit vegyünk fel...

Kismamaként mit vegyünk fel egy esküvőre?

Figyelt kérdés
A hétvégén esküvőre vagyunk hivatalosak, én pedig a 16. hétben leszek akkor. Nem mertem idő előtt nekiállni a vásárlásnak, mert nem tudtam mekkora lesz a pocakom. Sajnos az otthoni ruháim nem jók már rám és amiket eddig próbáltam a boltokban, mind katasztrofálisak voltak (vagy vállban volt nagy, vagy hasban szűk, kényelmetlen). Kétségbe vagyok esve, ötletem sincs, hogy merre menjek, mit vegyek fel, egyáltalán mibe gondolkozzak. Vidék nagyvárosban élek, Pest messze van, az üzletekben meg nem igazán gondoltak a kismamákra, ha lehet is valamit kapni, az nem alkalmi. Ti mit vettetek/vennétek fel egy esküvőre?

2022. júl. 19. 11:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Olyat viselj ami fölül feszes, mell alatt viszont elenged. Most egy egyszerű nyári kiskoktél ruha is megteszi.
2022. júl. 19. 16:24
 22/23 anonim ***** válasza:

Én 18 hetes terhes voltam az esküvönkön júniusban. Előtte 1 hónappal megrendeltem a ruhám amikor még a pontos dátum sem volt biztos. Nem kimondottan kismama menyasszonyi ruha volt, viszont a háta olyan anyagból készült ami nyúlik. Így úgy voltam vele, hogy 1 hónap alatt kizárt hogy annyit hízzak hogy nem fogok beleférni. Csatolok képet hogy lásd pontosan milyen fazon. Ja és S-es méret egyébként.

[link]

[link]

2022. júl. 19. 20:52
 23/23 anonim ***** válasza:

Egyébként most vagyok 22 hetes és még mindig simán kényelmesen fel tudnám venni, sőt szerintem még 1 hónap múlva is. Pedig igazán csak most kezdett el már láthatóan nagyobb lenni a pocakom. Nyugodtan megvehetted volna előbb is a ruhádat.

22-es voltam.

2022. júl. 19. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!