3 hetes kismamaként ihatok e nyugtató teát ?
Figyelt kérdés
Korábban volt egy vetélésem sajnos érettségi vizsga napján sokan azt mondják az izgulás miatt , mert nagyon túl parázom , de volt más probléma is , és most 3 hetes vagyok kb, 21 én lenne egy újabb vizsgám, és nem szeretném , hogy baj legyen ezért szeretnék valami megoldást .2022. jún. 12. 21:22
1/8 anonim válasza:
3 hetes? ezt hogy sikerült kiszámolnod?
2/8 anonim válasza:
3 hetes terhesség nincs!
Nem kell neked az a gyerek még....
3/8 anonim válasza:
Szedjél magneb6-ot!!! Az nyugtatja az idegrendszert és egyébként is szedni kell majd terhesség alatt.
Ha biztosan terhes vagy, amit 3 hetesen még nem lehet tudni, én nem innék gyógyteát mert meghozhatja a vérzést.
4/8 anonim válasza:
Nem lehet terhesen gyógyteát inni.
5/8 anonim válasza:
3 hetes terhesség nem létezik.
Ha most érettségizel, akkor csak késik a menstruációd, ami a stressznek tudható be. Nem vetélésed volt, hanem menstruáltál érettségikor!
A seggeden a tojáshéj, ne akarj anyukát játszani, használjatok óvszert, mert elbaszod az életed!
6/8 anonim válasza:
3 hetesen még csak a beágyazódás történik meg vagy te belelátsz a méhedbe?
7/8 anonim válasza:
Nyilván azt hiszi, hogy a terhességet a feltételezett fogantatástól kell számolni 🤦♀️
8/8 anonim válasza:
Egészséges terhesség egészséges babával nem fog elmenni egy vizsgától.9hónap alatt rengeteg stressz éri az embert,kihalna az emberisèg ha mindenkinek elmenne a babája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!