A hétvégén esküvőre vagyunk hivatalosak, én pedig a 16. hétben leszek akkor. Nem mertem idő előtt nekiállni a vásárlásnak, mert nem tudtam mekkora lesz a pocakom. Sajnos az otthoni ruháim nem jók már rám és amiket eddig próbáltam a boltokban, mind katasztrofálisak voltak (vagy vállban volt nagy, vagy hasban szűk, kényelmetlen). Kétségbe vagyok esve, ötletem sincs, hogy merre menjek, mit vegyek fel, egyáltalán mibe gondolkozzak. Vidék nagyvárosban élek, Pest messze van, az üzletekben meg nem igazán gondoltak a kismamákra, ha lehet is valamit kapni, az nem alkalmi. Ti mit vettetek/vennétek fel egy esküvőre?
Bármilyen sztreccses anyagú ruha jó lehet. 16hetesen annyira nagyon nagy hasad nem lehet, hogy ne férj bele egy nagyobb méretű nem kimondottan kismama ruhába. Esetleg olyan fazonú ami mell alatt laza szoknyás, én a 30.héten a kismama fotózásra sima alkalmi ruhát vettem ami nem kismama ruha volt.
2022. júl. 19. 11:48
12/23 anonim válasza:
“Még múlt héten se mertem nekiállni emiatt”
De miért? Egy hét alatt a duplájára nő a hasad?
Jól írták az előttem szólók, valamilyen mell alatt szűkített fazonút érdemes választani, H&M-ben vannak direkt alkalmi kismamaruhák is.
2022. júl. 19. 11:52
13/23 anonim válasza:
bármilyen midi/maxi ruha jó lehet, én még a helyi piacon is látok olyat , amit felvennék esküvőre
ezenkivül Marketplace, turi, Tesco F&F ...
2022. júl. 19. 11:53
14/23 anonim válasza:
H&M-be biztos találsz.
2022. júl. 19. 12:21
15/23 anonim válasza:
16 hetesen még nincs akkora hasad.. Olyankor én még simán tudtam járni a terhesség előtti ruháimba is.
2022. júl. 19. 12:25
16/23 anonim válasza:
Bárhol tudsz venni, még egy sima kínai vagy olasz butikban is vannak sokféle egybe ruhák.
2022. júl. 19. 13:03
17/23 anonim válasza:
Hát én nem tudom milyen ruháid vannak de rám a fele/háromnegyede jó pedig 32 hetes vagyok és híztam is.
Rendelni már felesleges mert lehet meg se jön péntekig. Menj el valami ruha boltba és próbálj lenge nyári ruhát ami alkalmibb. Ennyi.🤷🏽♀️
2022. júl. 19. 13:26
18/23 anonim válasza:
A vonalú, mell alatt bővülő ruhát keress, vagy ha szereted a szűk fazonokat, keress olyat, ami sztreccs, enged még annyit, hogy beleférjen a hasad. Nem lehet még olyan nagy, így simán lehet, hogy a gardróbodban is találsz megfelelőt.
Én a 36. heti vizsgálatra még egy sima maxi ruhában mentem. Mell alatt lenge. Valami kínaiban vettem egyszer. Előtte is hordtam, meg terhesség után is.
Kismama fotózásra meg egy testhezsimuló ruhát vettem fel, szintén nem kismama szabásút.
Utóbbi alkalmi inkább, előbbi nyári, lenge szabású.
2022. júl. 19. 13:26
19/23 anonim válasza:
Én egy sztreccs anyagú ruhámat vettem fel huszonvalahány hetesen. 16 hetesen még épp hogy van egy kis pocak, szóval bármilyen rugalmas anyagú, vagy mell alatt húzott alkalmi ruha megfelel a célnak. Nem kell, hogy kismama ruha legyen. Az egyik az, hogy másfélszer annyi az ára, mint az ugyanolyan szabású direkt kismamaruhának kvalifikált daraboknak, a másik meg hogy fel tudod majd venni nem terhesen is.
2022. júl. 19. 14:13
20/23 anonim válasza:
Én mell alatt bővülő ruhát vettem, így bőven fér bele pocak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!