Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként milyen nyaralást...

Kismamaként milyen nyaralást ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeptember elejére várjuk a babát. Mindenképp szeretnék kikapcsolódni nyáron, de az eddig bevált programjaink nem kismama barátok. Pl. Wellness, masszázs, koktélozás, túrázás, jakuzzi, vízipipa stb.

Mindenképp belföldben gondolkozunk, de mivel első terhességem nem tudom, hogy kb. félidősen mennyire leszek jól (most még a boltba is nehezen jutok el).

A tippeket előre is köszönöm.

2022. febr. 16. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Túrázni miért ne lehetne terhesen? Menjetek olyan helyre ahol jó nagyokat lehet sétálni, pl. Őrség. Mi voltunk Balatonon is, de nem mentem be a vízbe, pedig tudom hogy lehet. Elvoltam a parton.
2022. febr. 16. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Nyáron nem félidős leszel, ha szeptember elejére várjátok a babát :)

A túrázásnak semmi akadálya, ha nem túl veszélyes a terep (nem fogsz a lábad elé látni), pl. ne valami csúszós szurdokvölgyet vagy sziklamászást válasszatok.

Menjetek nyugodtan strandra, vízpartra. Várost nézni. Bárhova, ahol lehetőséged van pihenni is, mert a meleg és a terhesség fárasztó kombináció...

Ha belföldön maradtok, ráérsz akkor tervezni, amikor már látod, hogy vagy a harmadik trimeszterben.

Eseménytelen terhességet! :)

2022. febr. 16. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi Zalakaroson voltunk wellnessezni, a szaunazast es a nagyon meleg vizet leszamitva a sima elmenymedencebe bementem. Kisbalatonhoz is el lehet menni setalni. A balatoni nyaralas is jo, ha nincs nyitva a mehszaj, nyugodtan be lehet menni a vizbe. Tengerben is lehet furodni.
2022. febr. 16. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi az Őrségbe megyünk tavasszal még egy utolsót kikapcsolódni kettesben. :) Ott voltunk nászúton is, a korona miatt nem jutottunk messzebbre, őszintén szólva én imádtam. Lehet várost nézni, kirándulni, de én szeretem a tájházakat, különlegesebb építményeket is, vagy csak ott kiülni egy rétre bambulni. Keresni egy rétesezőt, tökmagolaj sajtolót, helyi termelői piacot, vagy termelőt, stb. Semmi baj nincs a túrázással várandósan, de nevezzük inkább kirándulásnak. Válasszatok rövidebb távot, kisebb szintkülönbséget, ne csúszós, létramászós helyeket.
2022. febr. 16. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy most nehéz a boltba is lemenni, nem biztos, hogy az lesz később is.

A legtöbb kismama számára a második trimeszter a legjobb, legnyugodtabb.

Én arra buzdítalak, hogy akkor menjetek kirándulni, előszezonban, te is jobban bírod majd, a hőség se lesz olyan nagy.

2022. márc. 2. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!