Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Balatonba terhesen belemennétek?

Balatonba terhesen belemennétek?

Figyelt kérdés
Még nagyon az elején vagyok. Olyan 4-5 hét kb. Tervezek menni majd dokihoz pár het múlva. Viszont nem sokára megyünk a Balatonra nyaralni. A férjemmel és a lanyunkkal. De én is nem szeretnék bele menni a vízbe. Ti mit tennétek ?
2022. júl. 18. 09:36
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

De én így nem szeretnék bele menni..

Javítom akkor. Telefonom elirta.

Kicsit tartok tőle hogy valamit össze szedek.. :|

2022. júl. 18. 10:32
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
Élővízbe bele lehet menni.
2022. júl. 18. 10:53
 13/31 anonim ***** válasza:
2022. júl. 18. 10:59
 14/31 anonim ***** válasza:
84%
11: Megmondod, hogy nem szeretnél belemenni, és kész. Nem mész bele. A te életedről, meg a te babádról van szó, senki másnak ebbe nincs beleszólása (hacsak nem vagy kiskorú - bár igazából a Balatonba való belemenésbe akkor sincs beleszólása senkinek, csak a gyermeked sorsába.)
2022. júl. 18. 11:17
 15/31 A kérdező kommentje:

13#

Ilyen nekem is eszembe jutott...

2022. júl. 18. 11:29
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
“Simán ki lehet bírni egy nyarat” Lehet, de minek, ha teljesen megengedett a Balatonba fürdeni? Minek vonjak meg magamtól olyat, amit nem kell? :D Kérdező, nyugodtan lehet fürdeni, amíg zárt a méhszájad. A terhesség nem betegség, csak állapot.
2022. júl. 18. 11:32
 17/31 anonim ***** válasza:
16%
Nem akarlak elkeseriteni , de 4-5 hetes terhesség nem igen van, pláne 4 hetes.. nyár van, kánikula durva frontokkal, simán okozhat ez mensi késést! Orvos tudja megmondani igazol terhesség esetén mi a helyzet a fürdéssel , nincs általános szabály , mindenkinél más mit lehet mit nem.
2022. júl. 18. 11:42
 18/31 anonim ***** válasza:
81%
4-5 hetes terhesen az csak egy kis pötty... van babám de nem szállt el ennyire az agyam terhesen. Semmi bajod nem lesz, előbb szedsz össze fertőzést egy uszodában.
2022. júl. 18. 11:49
 19/31 anonim ***** válasza:
86%
2 éve 33 hetesen voltunk nyaralni a Balatonnál. Én belementem, jókat játszottam a fiammal. Voltunk a Vadkerti tónál is, abban is fürödtem. Előtte megkérdeztem az orvosomat, azt mondta fürödjek nyugodtan. Semmi gond nem volt, lassan 2 éves a lányom. Te érzed, de semmi nem indokolja, hogy ne menj bele.
2022. júl. 18. 12:11
 20/31 A kérdező kommentje:

17# Késik a mensi .. na meg 3 pozitív terhességi teszt. 4 hetes terhesség igen is van. Ha minden igaz 4het 5nap ☺️ mint írtam van kislányom . Nála is 8-9 hetesen voltának dokinál először mert eleinte még úgy sem lát semmit :) fölösleges. Na de mindegy is. Legyen igazad :D gondolom ezt olyan írja akinek gyereke sincs ..

18# miért szállna el az agyam? Egy kérdés miatt ? :D ugyan már

2022. júl. 18. 12:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!