Balatonba terhesen belemennétek?
Figyelt kérdés
Még nagyon az elején vagyok. Olyan 4-5 hét kb. Tervezek menni majd dokihoz pár het múlva. Viszont nem sokára megyünk a Balatonra nyaralni. A férjemmel és a lanyunkkal. De én is nem szeretnék bele menni a vízbe. Ti mit tennétek ?2022. júl. 18. 09:36
11/31 A kérdező kommentje:
De én így nem szeretnék bele menni..
Javítom akkor. Telefonom elirta.
Kicsit tartok tőle hogy valamit össze szedek.. :|
2022. júl. 18. 10:32
13/31 anonim válasza:
14/31 anonim válasza:
11: Megmondod, hogy nem szeretnél belemenni, és kész. Nem mész bele. A te életedről, meg a te babádról van szó, senki másnak ebbe nincs beleszólása (hacsak nem vagy kiskorú - bár igazából a Balatonba való belemenésbe akkor sincs beleszólása senkinek, csak a gyermeked sorsába.)
15/31 A kérdező kommentje:
13#
Ilyen nekem is eszembe jutott...
2022. júl. 18. 11:29
16/31 anonim válasza:
“Simán ki lehet bírni egy nyarat” Lehet, de minek, ha teljesen megengedett a Balatonba fürdeni? Minek vonjak meg magamtól olyat, amit nem kell? :D Kérdező, nyugodtan lehet fürdeni, amíg zárt a méhszájad. A terhesség nem betegség, csak állapot.
17/31 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni , de 4-5 hetes terhesség nem igen van, pláne 4 hetes.. nyár van, kánikula durva frontokkal, simán okozhat ez mensi késést! Orvos tudja megmondani igazol terhesség esetén mi a helyzet a fürdéssel , nincs általános szabály , mindenkinél más mit lehet mit nem.
18/31 anonim válasza:
4-5 hetes terhesen az csak egy kis pötty... van babám de nem szállt el ennyire az agyam terhesen. Semmi bajod nem lesz, előbb szedsz össze fertőzést egy uszodában.
19/31 anonim válasza:
2 éve 33 hetesen voltunk nyaralni a Balatonnál. Én belementem, jókat játszottam a fiammal. Voltunk a Vadkerti tónál is, abban is fürödtem. Előtte megkérdeztem az orvosomat, azt mondta fürödjek nyugodtan. Semmi gond nem volt, lassan 2 éves a lányom. Te érzed, de semmi nem indokolja, hogy ne menj bele.
20/31 A kérdező kommentje:
17# Késik a mensi .. na meg 3 pozitív terhességi teszt. 4 hetes terhesség igen is van. Ha minden igaz 4het 5nap ☺️ mint írtam van kislányom . Nála is 8-9 hetesen voltának dokinál először mert eleinte még úgy sem lát semmit :) fölösleges. Na de mindegy is. Legyen igazad :D gondolom ezt olyan írja akinek gyereke sincs ..
18# miért szállna el az agyam? Egy kérdés miatt ? :D ugyan már
2022. júl. 18. 12:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!