Kb 5 hetes terhes vagyok, szexeltünk a párommal, levegő került a hüvelyembe. Lehet baja?
Figyelt kérdés
Vannak alhasi fájdalmaim, plusz derékfájdalmam, de csináltuk. És miközben csináltuk levegő került a hüvelyembe, megijedtem, mert azt olvastam, hogy ez káros lehet.
Tapasztalat?
2022. júl. 18. 08:34
51/52 anonim válasza:
Nagyon ráérsz pár hónapos gyerek mellett, ha nincs jobb dolgod, mint az 1éves kérdésedet olvasgatni gyiken.
Mennél inkább szexelni, most nem baj, ha levegő kerül a hüvelyedbe, használd ki🤣
52/52 anonim válasza:
Képzeld, én még nagykorú sem vagyok, de majdnem minden masztizás után kerül egy csomó levegő a hüvelyembe, aztán tök jó érzés, amikor ki kell "pukiznom", azaz ilyen hüvelypuki :)
Ez szerintem egyáltalán nem okozott gondot, nem kell mindent elhinni, amit az interneten írnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!