Kb 5 hetes terhes vagyok, szexeltünk a párommal, levegő került a hüvelyembe. Lehet baja?
Vannak alhasi fájdalmaim, plusz derékfájdalmam, de csináltuk. És miközben csináltuk levegő került a hüvelyembe, megijedtem, mert azt olvastam, hogy ez káros lehet.
Tapasztalat?
A hüvelybe került levegő pár puncipukival kijön. Semmi köze a gyerekhez.
Kár, hogy még mindig nincs IQ-hoz kötve a gyerekvállalás.
Nem értem a kirohanás okát, leg lett válaszolva többször is, hogy baromság, és semmi baja nem lesz az embriónak ettől.
Tehát nem úgy válaszolgatnak hogy nem tudják a választ a kérdésre, mert mindenki tudja.
Ha aggódsz, a következő vizsgálatkor kérdezz rá, hogy van-e bármi akadálya annak, hogy szexeljetek. Ha nincs, akkor nincs okod félni miatta.
Értelmiségiekkel nem hiába nem foglalkozunk.
Ha nem érted a kirohanásom, akkor el kell szomorítsalak, de veled is baj van. A válaszok között egy normális válasz ha volt. De az is igen nagy jóindulattal normális.
Gratulálok szíveim, biztos kevés figyelmet kaptok a való életben. Másra nem tudok gondolni, ilyen válaszok után. Főleg, hogy még azt sem értitek, hogy mi a probléma a válaszokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!