Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb 5 hetes terhes vagyok,...

Kb 5 hetes terhes vagyok, szexeltünk a párommal, levegő került a hüvelyembe. Lehet baja?

Figyelt kérdés

Vannak alhasi fájdalmaim, plusz derékfájdalmam, de csináltuk. És miközben csináltuk levegő került a hüvelyembe, megijedtem, mert azt olvastam, hogy ez káros lehet.

Tapasztalat?

2022. júl. 18. 08:34
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
86%
Kérlek ezt a kérdést senkinek ne mutasd meg!titkold el inkább!jobban jársz!
2022. júl. 18. 11:49
 22/52 anonim ***** válasza:
86%
Naponta az ő kérdéseivel van tele az oldal, már nagyon unalmas… Es még csak 5 hetes 😫😫
2022. júl. 18. 12:27
 23/52 anonim ***** válasza:
89%

A hüvelybe került levegő pár puncipukival kijön. Semmi köze a gyerekhez.

Kár, hogy még mindig nincs IQ-hoz kötve a gyerekvállalás.

2022. júl. 18. 12:31
 24/52 anonim ***** válasza:
89%
De ostoba vagy te is istenem😂 és ilyennel felhívod az orvost…szerintem amikor leraktátok a telefont jót röhögött.
2022. júl. 18. 13:39
 25/52 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem a kirohanás okát, leg lett válaszolva többször is, hogy baromság, és semmi baja nem lesz az embriónak ettől.

Tehát nem úgy válaszolgatnak hogy nem tudják a választ a kérdésre, mert mindenki tudja.

Ha aggódsz, a következő vizsgálatkor kérdezz rá, hogy van-e bármi akadálya annak, hogy szexeljetek. Ha nincs, akkor nincs okod félni miatta.

2022. júl. 18. 14:51
 26/52 anonim ***** válasza:
89%
Hogy fogod felvilágosítani azt a gyereket? Remélem inkább szakemberre bízod majd
2022. júl. 18. 14:52
 27/52 anonim ***** válasza:
85%
Facebook csoportba is feltetted ezt a kérdést? Most láttam, egy hónapja fáj neki a szex, de vigyáznak, ne essen baja a babának, majd itt is felmerült ez a levegőbejutás dolog :D 5 hetesen még amúgy nem babáról beszélünk.
2022. júl. 18. 15:22
 28/52 A kérdező kommentje:

Értelmiségiekkel nem hiába nem foglalkozunk.

Ha nem érted a kirohanásom, akkor el kell szomorítsalak, de veled is baj van. A válaszok között egy normális válasz ha volt. De az is igen nagy jóindulattal normális.

Gratulálok szíveim, biztos kevés figyelmet kaptok a való életben. Másra nem tudok gondolni, ilyen válaszok után. Főleg, hogy még azt sem értitek, hogy mi a probléma a válaszokkal.

2022. júl. 19. 00:10
 29/52 anonim ***** válasza:
91%
Te meg nem érted, mi a probléma a kérdéssel. De mindenki hlye, csak te vagy helikopter ;)
2022. júl. 19. 00:26
 30/52 anonim ***** válasza:
86%
Összefoglalva : KB 5 hetes terhes, az embrió a petefeszekben üdül.. minek ilyenkor még orvoshoz menni????? Fajdalmai vannak de azért próbál tovább szaporodni (vajon azt tudja hogy terhesen már nem lesz újra terhes vagy azért vedekeztek?), és a nagy menet hevében levegő került a hüvelybe amitol az okos netes cikkeket olvasva panikrohamot kapott hogy a petefeszekben hederezo sejtcsomo agybajt kapott ezért 3 xanax tarsasagaban felhivta a nőgyógyászt aki valószínűleg azota ezen röhög 😂 most már megnyugodott, rafekudt az angol nyelv tanulasara és szexel tovább. 😂
2022. júl. 19. 09:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!