Kb 5 hetes terhes vagyok, szexeltünk a párommal, levegő került a hüvelyembe. Lehet baja?
Vannak alhasi fájdalmaim, plusz derékfájdalmam, de csináltuk. És miközben csináltuk levegő került a hüvelyembe, megijedtem, mert azt olvastam, hogy ez káros lehet.
Tapasztalat?
Mivel annyira rám ijesztettetek ezért felhívtam a dokit.
Azt mondta hogy ez nem jelent problémát, ha nem tiltottak el tőle vagy ha a méhszájjal nincs probléma. Mivel már voltam dokinál csak a doki nem nagyon volt beszédes ezért gondolom, hogy mondta volna ha van valami a méhszájjal.
Tehát magyarul, nem történt baj.
Ezt nem miattatok írom, mert nagyon lekezelőek voltatok, de ha valakiben esetleg felmerülne a kérdés, itt a válasz.
A petefészekben, ott az embrió, mondta ő. Meg is mutatta. A szív hangot még várjuk, de bízunk benne hogy az is érkezik.
Még jó, hogy ti voltatok ott és nem én igaz? Nem szégyenlem inkább megkérdezni, minthogy kétségek közt maradjak. Hallott ő már 1000 meg 1 dolgot, nem egy ilyenen fog nagyot nézni.
Még jó h telefonalsz de közben a petefeszkedben van az embrió!
Imádkozz minden pillanatban ,hogy véletlenűl se a te eszedet örökölje az a szerencsétlen embrió!
Azért megnézném a befásult életeteket.
Márcsak az írásból is sok minden látszik. Arról ne is beszéljünk, hogy mennyi rosszindulat van bennetek. Egyszerűen kiábrándító. Mindegy, mindenki a maga lelkiismeretével számol el, mindenki saját magával néz szembe. Ha meg még azt sem értitek, amit most leírtam /nem sok reményt fűzök hozzá/, akkor valószínűleg tényleg baj van csak nem akarjátok beismerni. Mindenesetre érdemes kicsit jobb emberré válni, ugyanis ez a fajta viselkedés káros az emberiségre nézve. Bár az is valószínű, hogy egyenként az életben, arcotokat felvallalva nem ezt mondanátok ki, amit ide leirtok. De ez sajnos a romlott belsőt mutatja.
Kijavítottam, talán szelektív a látásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!