Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb 5 hetes terhes vagyok,...

Kb 5 hetes terhes vagyok, szexeltünk a párommal, levegő került a hüvelyembe. Lehet baja?

Figyelt kérdés

Vannak alhasi fájdalmaim, plusz derékfájdalmam, de csináltuk. És miközben csináltuk levegő került a hüvelyembe, megijedtem, mert azt olvastam, hogy ez káros lehet.

Tapasztalat?

2022. júl. 18. 08:34
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
67%
Oszt ezt mibű számoltad ki, hogy jobb ember vagy? Matematikus vagy, vagy mi?
2022. júl. 18. 10:24
 12/52 A kérdező kommentje:

Csak meg kell nézni a válaszokat.

Ha magamból indulok ki eleve nem válaszolok olyanra, amire nem tudom a választ vagy ha kuka kérdést látok, nem lekezelően írok hülyeséget, hanem inkább írok egy normális választ, hogy mégegyszer már tudja, főleg ha a kérdésből látszik, hogy meg van valaki ijedve.

Ellenben a ti válaszaitok csupa rossz indulatból állnak. Ergo jobb ember vagyok ez tény.

Ki az aki jó ember és ilyeneket ír?

-buta pcsa

-menj abortuszra

-csak ne a te eszedet örökölje

És a többi.

Gondoltam, hogy nem fogjátok érteni.

2022. júl. 18. 10:30
 13/52 anonim ***** válasza:
81%
Esetleg abba gondolj bele, miért ilyeneket írnak neked....De oké, ringasd magad abba a hitben, hogy te itt mindenkinél jobb és okosabb vagy :D kár, hogy rajtad kívül senki nem gondolja igy és ennek nyilván meg van az oka
2022. júl. 18. 10:51
 14/52 anonim ***** válasza:
83%
A petefeszekben ott az embrió, én sírok 😂😂😂😂😂😂😂😂
2022. júl. 18. 10:54
 15/52 anonim ***** válasza:
82%
Végén kiderul hogy ciszta nem is gyerek😂😂😂😂😂😂
2022. júl. 18. 10:59
 16/52 A kérdező kommentje:

Persze, persze. Azért a szövegértést gyakoroljátok, és az olvasást is. Nem írtam hogy a legokosabb vagyok, de az tény hogy embernek sokkal jobb vagyok.

Az a legelszomorítóbb, hogy annyira szánalmasak vagytok, hogy még azt sem vagytok képesek felfogni, hogy mit írtok, és hogy amit írtok annak ugyanúgy súlya van.

Na de sötétekkel nem veszekszek.

Azért ilyennel viccelni is szánalmas.

Nem tudom miért írnak nekem ilyeneket ugyanis nem szolgáltam rá. Elírtam egy szót, ezen vannak fent akadva. Illetve magán a kérdésen, ami internetes olvasás alapján merült fel.

De az is kész vicc, hogy van pofátok továbbra is ide írni a hülyeséget.

2022. júl. 18. 11:06
 17/52 A kérdező kommentje:
By By
2022. júl. 18. 11:06
 18/52 anonim ***** válasza:
72%
Nem az 1 szó a legnagyobb hibád!hanem az ,hogy nem tudsz gondolkodni és még neked áll feljebb!
2022. júl. 18. 11:08
 19/52 anonim ***** válasza:
86%
Segitek... *bye... A "by" tök mást jelent 😂😂😂😂😂😂😂
2022. júl. 18. 11:09
 20/52 A kérdező kommentje:

Ne írjatok nekem privátot, mert ilyen emberekkel nem fogok foglalkozni. Egyszerűen nem éri meg.

Tudom, hogy jobb ember vagyok nálatok, tudom, hogy okos is vagyok, azt nem mondom, hogy okosabb, mert ugye az eq és az iq is más, de ha ezt egy épeszű embernek megmutatom, akinek van egy kis érzelmi intelligenciája az az illető nekem fog igazat adni.

Az, hogy ez hozzátok nem jut el, arról nem én tehetek, keressetek fel egy szakembert.

PRIVÁTOKAT PEDIG NE ÍRJATOK NEKEM!!

Byebye így jobb? Remélem megkönnyebbült a lelked.

2022. júl. 18. 11:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!