Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megéri a kismama párna/ölelős...

Megéri a kismama párna/ölelős párna?

Figyelt kérdés
Kismama vagyok, egyre nehezebben találom a kényelmes pozíciót, általában a takarót gyűröm be magam alá. Láttam, hogy vannak kifejezett kismama párnák, de sok helyen szoptatáshoz ajánlják. Megéri, tényleg kényelmesebben, jobban lehet vele pihenni?

2022. júl. 14. 11:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
En is szerettem, viszont szülés után már nem használtam mint szoptatós párna, eladtam
2022. júl. 14. 13:52
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megerősítettetek, hogy jó döntés egy ilyen.
2022. júl. 14. 13:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindegy szerintem milyen márka. Azt döntsd el hogy u alakút, vagy sima én sem tudom ezt máshogy megfogalmazni, hurkásat szeretnél. Nekem az utóbbi jött be, de ez egyéni. Ha a hurkást választod, ügyelj hogy kellően hosszú legyen.
2022. júl. 14. 14:03
 14/21 A kérdező kommentje:
Első blikkre az U alakúval szimpatizálok, a hurkás nem tudom melyik.
2022. júl. 14. 14:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát ami egy hosszú párna csak. Kikerestem óriás, henger alakú kismama párna. Igen, ez jobb kifejezés mint a hurka 😅
2022. júl. 14. 14:21
 16/21 A kérdező kommentje:
Áhh, köszönöm. :D
2022. júl. 14. 14:28
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

U alakum van, párna helyett is jó az U része, vagy ha hiányzik a párnám akkor megfordítom és a lábam is támasztja alul :)

Hason alvó voltam világ életemben , a párna segítségével simán alszom félig hason és senkinek semmi baja :) pont úgy támaszt , hogy nem nyomom a kisbabát de megadja az érzést mintha tényleg részben hason aludnék kinyújtott+felhúzott láb kombóval :)

2022. júl. 14. 14:34
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia! Ez a fajta van nekem:

[link]

Én külföldön vagyok és Amazonról rendeltem, de tuti lehet otthon is rendelni. Nekem nagyon bevált, több pozícióban is szoktam használni. A lábzsibbadás és csípőfájdalom is megelőzhető vele.

2022. júl. 14. 15:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Az u alakúnak annyi hátránya van, hogy baromi nagy helyet foglal és később szoptatásnál nem igazán tudod kihasználni. De egyébként nagyon kényelmesen lehet vele aludni, jól betudod támasztani vele magad minden irányból.
2022. júl. 15. 02:27
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. júl. 15. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!