Megéri a kismama párna/ölelős párna?
Figyelt kérdés
Kismama vagyok, egyre nehezebben találom a kényelmes pozíciót, általában a takarót gyűröm be magam alá. Láttam, hogy vannak kifejezett kismama párnák, de sok helyen szoptatáshoz ajánlják. Megéri, tényleg kényelmesebben, jobban lehet vele pihenni?2022. júl. 14. 11:14
1/21 anonim válasza:
Én is szoptatós párnára fordultam rá, mikor már nagy volt a pocakom. Valahogy az egyik combommal átöleltem és rátettem a hasam:) Nekem bevált, nagyon kényelmes volt.
2/21 A kérdező kommentje:
Igen, nagyjából én is így alszom a takaróval, de az nem túl kényelmes, plusz így takaróm nincs. :D
2022. júl. 14. 11:32
3/21 anonim válasza:
Legjobb beruházás volt nekem. Isteni volt ráfordulni és ahogy oldalt támasztotta a hasam rögtön megszűnt a derékfájdalom. Valahogy takaróval nem volt ilyen jó. Amúgy a férjem is imádta, rendesen rá kellett szólnom, hogy én is használnám :D
4/21 A kérdező kommentje:
Tudtok esetleg bevált márkát ajánlani? Vagy hogy mire figyeljek a választásnál?
2022. júl. 14. 11:44
5/21 anonim válasza:
En vettem, nem valt be, szerintem ez is olyan, hogy ki kell probalni. Max annyi, hogy nem vennek ujat, egyreszt mert lehet nem lesz jo, masreszt arra a kis idore, harmadreszt, ovom a kornyezetet.
6/21 anonim válasza:
Én kb a 15. Héttől használom, később terveztem a vásárlást de pont volt egy jó akció és lecsaptam rá. Én imádom, nem csak alváshoz használom, ha pl a kanapén olvasok-tvzek, jön velem. :) Egy zseni aki kitalálta, sosem fájt a hátam /derekam, nem volt alvás problémám sem.
28hkm
7/21 anonim válasza:
Mommies.hu -tól rendeltem, szülés után a babafészekként is fogom használni .
8/21 anonim válasza:
Én már egyszer korábban vettem egyet. Azt a típust, ami csak egy hosszú hurka. Jó volt derékfájással azzal aludni. Utána terhesen is megváltás volt és most szoptatáshoz is tök jó. Az Aldiban vettem egyszer azt hiszem valami 5-6 ezer forintért. Bőven kiszolgálta az árát.
9/21 anonim válasza:
Mindegyik terhességemnél nagyon jól jött. Csak ajánlani tudom. Szerintem mindegy milyen márka.
10/21 anonim válasza:
Mivel én hason alvós vagyok, tudtam, hogy szenvedni fogok a terhesség alatt, úgyhog készültem is, hogy ahogy nő a pocak, veszek egyet.
Anyukám közben varrt nekem egyet :D
Igaz, gigamega, szóval ezzel nem ugrálok át a kanapéra, cserébe iszonyú jó pasihelyettesítő (párom sokat van külföldön, vagy vidéken).
Én merem ajánlani, akár nem csak pocakosan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!