Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megéri megvenni ezt a kismama...

Megéri megvenni ezt a kismama tunikát?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 31. 13:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szép, de szerintem drága. plusz 75cm-es mellbőségbe szerintem kevesen férnek bele.

én max 2000 Ft-ot szoktam adni tunikákért igaz turizok főleg, de olyan szépek vannak ott is :)

2011. márc. 31. 14:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon csini, és ha a pénztárcád engedi, akkor vedd meg:-)! Hány hetes vagy?
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha azt veszed, hogy áruházban minden kismama-cucc irreálisan drága, akkor megéri.
 4/12 anonim ***** válasza:

Ennyiért bárhol kapsz, nem kell, hogy kismama tunika legyen.

De ez nekem inkább strandruhának tűnik.

Én pl anno Jeans Clubban, vettem tök jó ruhát, turikban is érdemes körülnézni.

Most divat a hosszú kockás ing is.

Ami "kismama" az eleve drágább

2011. márc. 31. 14:02
 5/12 anonim ***** válasza:
4000ezerért láttam boltban ugyanilyet hétvégén Győrben.
2011. márc. 31. 14:04
 6/12 A kérdező kommentje:

Még csak 9 hetes vagyok :D De már vásárolgatok, olyan jó :)

A mellbőséggel nem lenne baj, nekem nagyon kicsi melleim vannak :(

2011. márc. 31. 14:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak úgy tetszik a mintája, a szinei. De szerintem tényleg lehetne hasonlót kapni olcsóbban, majd szétnézek még, van úgyis időm :)
2011. márc. 31. 14:06
 8/12 anonim ***** válasza:

A kicsi mellre ne adj. Nekem már most 2 méretet nőtt 70B-ről. És még csak 20 hetes vagyok. :)

Amúgy a tunika iszonyú csinos, szerintem vedd meg nyugodtan :)

2011. márc. 31. 14:08
 9/12 anonim ***** válasza:

jaja, nekem is kicsi cicim volt, de kb. a 20 hét körül elkezdtem ott is növekedni, szóval előre ne vegyél olyat, ami passzos, mert lehet kidobott pénz lesz.

Amúgy én is turikban vettem kismama cuccokat, nagyon tuti dolgokat lehet kifogni, ha van rá időd, és kedved.

Amúgy nagyon szép ez a felső, de erősít. Márpedig mire oda jutsz, hogy ezt hordhatod, addigra nem akarod majd, hogy még erősebbnek látszódj, mert úgyis egy kisebb hordónak fogsz kinézni. Ami persze gyönyörű...:-)

2011. márc. 31. 14:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. márc. 31. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!