34 hetes kismama vagyok. Más is így van ezzel? Egyre jobban félek mindentől. Szüléstől, a babát hogy látom el utána, mit felejtek el megvenni stb.
Én 31 hetes vagyok, de nekem is hasonló gondolataim vannak, hogy majd hogy zajlik a szülés - minden rendben lesz-e, stb-stb., hogy fogok majd szoptatni, vagy hogy fogom meg a picit, pelenkázás...stb. Szokták mondani hogy jó jel ha fél az anyuka, mert akkor neki jobban fog majd menni a dolog, mint azoknak akik állatira magabiztosak...
Hát reméljük igaz az állítás. :)
Biztos jó anyuka leszel, ha aggódsz amiatt hogy fogod ellátni a picit. A szüléstől pedig mindenki fél szerintem, hiszen félünk egy egyszerű fogászati kezeléstől is... a szülés pedig jócskán nehezebb és fájdalmasabb... :)
Könnyű szülést kívánok Neked!
Én 36 hetes vagyok4Avlószínűleg első babások vagytok!Én is ugyanígy éreztem mint ti , mikor a lányomat vártam anno!
Higgyétek el minden olyan természetesen fog jönni, hogy csak ámultok magatokon!Az anyai ösztön a legerősebb dolog a világon!
Egy tanácsot adnék viszont!Ha megszületik a baba, utána írja ki a doki a popsikrémet, fürdetőkrémet, stb-t!Ha rám halgattok kiíratjátok előbb, és megveszitek, mert ha pl szombati napon engednek haza benneteket majd a kórházból egy gyógyszertár sem fogja vállalni a krém kikeverését!Tapasztalat!
És én pl megvettem már a köldökhintőport, szaliciles alkoholt, mellre a bórvizet, kamillát is!Ezekre mind szükség lesz, de nem babával kell majd rohangálni utánunk!
Első babát várjuk, 4 hetem van szülésig.
Én nem a baba ellátásától félek, azt gondolom, utánaolvastam éppen eleget és ott van az anyai ösztön is. Persze minden baba más és más :) Plusz anyukám itt lesz velünk, Ő segít.
Én magától a szüléstől félek, sőt, szinte rettegek. Nekem ez a legnagyobb problémám :( Ezen próbálok úrrá lenni és lelkileg felkészülni.
Én 22 éves vagyok és egy 8 hós kislány anyukája. Én a fiatal korom miatt mégjobban aggódtam. És persze jobban szerettem volna bizonyítani mindenkinek és magamnak is, hogy nagyon jó anya leszek. Mondhatom, eddíg sikerült! :) Nekem az első pillanattól jött minden magától. A szülésnél próbáltam arra gondolni, hogy a manónak jobban fáj mint nekem. És ez sokat segített azon, hogy ne kínlódjunk hosszú órákig. Illetve a 36. héttől ittam a málna levél teát. És én csak ajánlani tudom!!!
Az első két hétben az anyukám és a párom nagyon sokat segítettek! Szerintem ez fontos! Pedig én nem is voltam rossz állapotban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!