Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismama is fél a szüléstől...

Más kismama is fél a szüléstől, vagy sokan vagyunk így?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy mire gondoltok, ha eszetekbe jut, hogy nemsokára itt az idő, persze azon kívül, hogy végre karunkban foghatjuk babáinkat, mert ezt a pillanatot én már nagyon várom, csak a szülést nem igazán.
2010. dec. 20. 09:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Én inkább arra fektetem a hangsúlyt, hogy a babával ne történjen semmi szülés közben.

Nekem valószínű császármetszéses lesz, mióta tudom, mintha megnyugodtam volna, pedig nem 100 %, de esélyt lát rá az orvosom.

32 h km

2010. dec. 20. 09:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én el sem tudom képzelni... Sem a szülést, sem, hogy mi lesz utána. Persze várom, de az agyam nem veszi.

28 hetes km

2010. dec. 20. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Én rengeteget kérdezősködtem ismerősöktől, rokonoktól, nem szakirodalmakat böngésztem, mert az csupán elmélet, és én már agyilag lejátszottam magamban az egészet, így a fizikai része van csak hátra.Mivel fogadott dokim lesz, így duplán megnyugodtam, mert tudom, hogy nem csak a "kutya fog rám nézni", hanem ott lesz valaki, akit érdekel is az állapotom.
2010. dec. 20. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

A szülést én is szívesen kihagynám.

De sajnos nem lehet, valahogy ki kell bújnia, mindi azzal vigasztalom magamat, hog olyan gyorsan elmegy egy nap, ez is el fog hamar telni.

2010. dec. 20. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Én még nem félek,pedig lassan itt az idő,35 hetes vagyok.

Első baba és nem tudom mi vár rám.A párom bent lesz és ez megnyugtat egy kicsit.Én is úgy vagyok mint az előttem író,hogy inkább a babát féltem jobban.

Mindenkinek könnyű szülét kívánok!

2010. dec. 20. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a legjobb megoldás ha van a szülés közben ott valaki akiben teljes mértékben megbizol (férj, anya, Barát) és ő majd elveszi a figyelmedet a félelemről. Nekem a férjem volt benn és nagyon magkönnyitette a helyzetet. Persze a fájdalom a legrosszabb, de én mindent úgy csináltam ahogy mondták és hamar meglett a lányom. visszagondolva amikor már ott feküdtem a szülőágyon és csak nyomni tudtam, már semmiféle félelem nem volt bennem csak arra vártam mikor kaphatom meg Őt, és borzasztó kiváncsi voltam az arcára is. Már tervben van a következő, és már most alig várom, hogy újra átélhessem ezt a fantasztikus érzést.
2010. dec. 20. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Hidd el, mire 39-40 hetes leszel, minden félelmed elmúlik, és már alig várod,h. megszülj! 38 hetes km vagyok, 2 naponta járok dokihoz NST.-re, vizsgálatra, és összeismerkedtem a kórházban sok olyan nővel, aki már 39-40 hetes, és akik egész idáig féltek a szüléstől. Most meg már annyira nem bírják, meg már a tökük kivan attól,h. már egy hónapja kórházban fekszenek,h. sokan mindent megtesznek,h. beinduljon a szülés folyamata. Volt, aki kérte a dokit a határozottabb vizsgálatért, hátha attól indulna be a szülés. Pedig egyszer azok a nők is gondolkodtak azon amin most te. Tehát felesleges ilyeneken gondolkodnod, persze hiába mondom, én is ezt csináltam, de már nagyon várom,h. megszüljek. És már nem gondolkodom azon,h. mennyire fog fájni, csak a babára koncentrálok. A végére, szerintem minden nő megérik rá, elfogadja azt,h. fájni fog, de kibírjuk, és már sokkal jobb lesz mindenkinek ha kint lesz a pici.
2010. dec. 20. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem meg a vegere sem mult el a felsz,meg mindig irtozom a szules gondolatatol es a fajdalomtol,pedig EDAval fogok szulni.Mar azon gondolkodom hogy lepcsozok addig amig a kisasszony nem akar kibujni mert mar nagyon szenvedek,nem jo semmi.Szivesen szulnek mar es tul lenni az egeszen,DE akkor is felek a szulestol...38+3h km Kellemes babavarast es konnyu,gyors,komplikacio mentes szulest mindenkinek!!!!
2010. dec. 20. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!