Lehet baj tőle?

Figyelt kérdés

Talán túl aggódom, de első terhességem és 6évig vártunk rá.

Sárgadinnyét ettem, és utána néztem nagyon sok benne az A vitamin. Azt olvastam az A vitamin nem túl jó terhesség alatt.

6 hetes vagyok.

Femibion 1et szedek amúgy.

2022. júl. 13. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem hiszem hogy 2-3 egész dinnyét betoltál, gondolom annyit ettél amennyi jól esett.:) hidd el semmi baj nem lesz. Én a duplasajtbureszért eoekedek, eszek is😀 és az egyáltalán nem valami vitamindús, csak szemét kb..🤷‍♀️
2022. júl. 13. 11:17
 2/8 A kérdező kommentje:

Étvágyam nincs is egyébként

Nem Bírok enni napok óta rendesen

De a dinnye jól esett. Csak egy darabot ettem meg (egyenlőre) 😄

2022. júl. 13. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A femibionban nincs A-vitamin. Sima kajaval meg nagyon nehéz tuladagolni. Ne aggódj.
2022. júl. 13. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan egyél belőle amennyi jól esik. :) én a paprikára voltam rákattanva az elején, sztem 2 hét alatt 3-4 kilót benyomtam:"D
2022. júl. 13. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha 2-3 egész dinnyét nyomtál volna sem lett volna semmi baj. Nyugi, egészségedre :)
2022. júl. 13. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Ne viccelj mar:) hogy lenne baj. Ha napokon heteken keresztul napi 2-3 sdinnyet ennel meg max az lenne gond
2022. júl. 13. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcsöt zöldséget megkötés nélkül bármilyen mennyiségben ehetsz… és tök jó hogy érdekel a terhességed és jól akarod csinálni, de ne told túl a dolgot, mert amiatt lesz nagyobb veszélyben a gyerek mert stresszelsz végig a mit lehet mit/ mit nem? dolgokon. Én simán eszem mindent, ésszel… nem fogom osztrigával degeszre enni magam, de ha a tojás nincs 100%-ban átfőve, akkor attól még megeszem, nem érdekel. Igy vagyok felvágottakkal és sajtokkal is.
2022. júl. 13. 11:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is úgy csinálom, mint a 7-es válaszoló, mindent megeszek, kivéve a nyers húst. De a bolti kolbásztól/szalonnától, felvágottaktól sem félek pl. Sajtokból is több félét eszem, a penészest eddig sem szerettem, úgyhogy lényegtelen. Én kiló számra tudnám enni naponta a dinnyét, barackot, ha nem fogyna el ami itthon van, szerintem reggeltől estig enném. Ez van. Egészségesek vagyunk mindketten, úgyhogy én nem aggódom a mit eszem/mit nem dolgon…
2022. júl. 13. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!