10 hétben vagyok Párommal Ma hatalmasat veszekedtem. Sírtam, stresszben voltam Lehet baja?
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 23:26
3/9 anonim válasza:
Terhesen:
Apukam halalos beteg lett.
A ferjem mas no utan nezett.
Mindket mamam a haboruban szult.
Szerinted ? Ha egy veszekedestol baja lenne a magzatnak mar kihalt volna az emberiseg.
4/9 anonim válasza:
Édesem, nyugodj meg . Elmondom a sztorit hogy értsd mire gondolok .Mi ház vásárlásba és felújításban voltunk . A kórházból már a saját házba mentünk haza ( éppen hogy kész lett ) . Egy stressz volt az életem végig, rengeteget vitatkoztunk. De még így is túl hordtam és most van egy fél éves egészséges kislányom aki állandóan mosolyog . Szóval ne aggódj . Minden a legnagyobb rendben lesz . Erőt és egészséget kívánok. Könnyű szülést 😘🙏😉
5/9 anonim válasza:
3-as nagyon sajnálom :( ha akarsz beszélgetni valakivel nyugodtan írj privátban
6/9 anonim válasza:
5-os, kedves vagy, koszi szepen :)
Ennek mar 7 eve, tul vagyok rajta (nem apukam halalan persze), de az elso 3 ev kemeny volt, senkinek nem kivanom.
7/9 anonim válasza:
A terhességem alatt anyukám állapotba drasztikusan romlott majd meg is halt. Ő volt a férjem után a mindenem, a példaképem. Még ma sem tudok könnyek nélkül beszélni róla. Szerinted egy kis veszekedés kárt okozhat... Ne aggódd ezt túl.
8/9 anonim válasza:
No para. 1 pici veszekedés, még a babádnak nem árt sehogy sem. neked lesz rossz csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!