Szülőként engeded-e a gyerekednek, hogy nevessen rajtatok, amikor veszekedtek a pároddal?
Inkább nevessen mint sirjon
Ha nekem rossz, attol neki ne legyen az.
Mennyi idős?
Volt, hogy a 14 éves kamasz elkezdett rajtunk röhögni. Aztán mi is magunkon, mert rájöttünk, hogy milyen hülyék vagyunk.
De ez vita volt, nem veszekedés.
Fel se merül ilyesmi, mert eleve nem szoktunk ordibálva veszekedni, max vitázni kulturált hangnemben, és azt se a gyerek előtt.
Anyámék ordítósak voltak, kamaszként már volt, hogy kiröhögtem őket, mikor valami baromságért csesztették egymást, meg olyan is, amikor közöltem velük, hogy nem vagytok normálisak. Ezekben a helyzetekben általában egyet is értettek velem :D
4,5 éves és nem ijedős. Én is inkább örülök neki, hogy nem veszi komolyan. Azt lehet mondani, hogy már hozzászokott a sok veszekedéshez és sokszor a véleménye is megvan róla :-))
Természetesen nem vérre menő veszekedésekről, hanem csak nézeteltéréseken alapuló hevesebb szóváltásokról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!