9 hetes vagyok Ma rágyújtottam 1 szal cigire Lehet baja?
Figyelt kérdés
Amugy mar nem cigizek, de ma nagyon kiborultam valamin. Megbantam2022. febr. 18. 10:23
2/5 anonim válasza:
Nem lesz baja még 1 száltól, de ha bűntudatod van akkor többet nem fogsz rágyújtani. Jó babavárást!
3/5 anonim válasza:
Egy alkalomtól még nem lesz óriási probléma, viszont mindkettőtök egészsége érdekében próbáld elkerülni a cigizést. Nekem ezek váltak be:
- stresszhelyzet csökkentése (ha valaki veszekedni akart, akkor otthagytam a francba még időben), próbáld meg a hülyéket leszarni és ha valamin nem tudsz változtatni, akkor azon nem érdemes rágódni.
- A meditáció is sokat tud segíteni.
- Könnyebb testmozgás is jó erre (pl séta, biciklizés).
- Rendszeresen egyél. Naponta 5x. Így te is kevésbé leszel ingerlékeny.
- Amikor valami elkezdene felidegesíteni, akkor vegyél 10x mély levegőt.
Én így tudok lassan 8 éve cigi nélkül élni.
5/5 anonim válasza:
Egytől nem lesz baja, de ne legyél engedékeny magaddal innentől. (A nikotin összehúzza az ereket, tehát a baba kevesebb oxigént kap ill. súlyos esetben az ő erei sem tudnak fejlődni, plusz függő lesz, így születésekor kell leszoknia. Ezeket elrettentésként írom, hogy továbbra is kitarts.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!