Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes kismamák hogy vagytok?

9 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma kezdtem meg a 9. hetemet. Nálam egyenlőre semmi rosszul lét nincs, néha egy kis émelygést és a mell feszülést leszámítva. Mindenki “idegesít” hogy “majd leszel még rosszul ne aggódj….” Más is van így hogy nincs semmi extra tünete?

#9khm
2021. jún. 29. 12:31
 1/10 anonim válasza:
61%
Jól
2021. jún. 29. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Holnap lépek a 10. hétbe, teljesen jól vagyok, semmi tünetem nincs (az első gyerekkel sem volt). Nem kell a vészmadarakkal foglalkozni, nem mindenki ugyanolyan.
2021. jún. 29. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Pont 9 hetesen iktattam be egy extra ultrahangot, mert annyira túl jól voltam az ikrekkel, és nehezen akartam elhinni, hogy minden rendben. 🙂
2021. jún. 29. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
14%

www.hoxa.hu => beszélgetni.

Ez nem gyakori kérdés. 🔼

2021. jún. 29. 14:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Éppen az orvosnál várok és nagyon nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen!!

6. hétben voltak csak rosszulléteim, azóta teljesen elmúltak, csak puffadok és kicsit érzékeny a gyomrom evés után. De étvágyam már van és egyre kevesebb ételtől émelygek.

Jah nekem is mondták h lesz itt még rosszullét 🤦😵

Néha görcsölget a hasam és fáj a mellem.

(hamarosan én jövök, úgy izgulok!🤞)

2021. jún. 29. 14:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Kedves 5! Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen :) írd majd meg hogy ki volt a dokinál
2021. jún. 29. 16:55
 7/10 anonim ***** válasza:

#5 vagyok, hála istennek minden rendben!!

Viszont mégsem 9 hetes vagyok, a doki méricskélte az embriót (de utálom ezt a szót, alig várom, hogy magzat legyen 😁), és a méretei szerint, 5 nappal később fogant, mint általában szoktak 🤷‍♀️

De amúgy minden tökéletes, van szívverés és minden ami kell 😍

2021. jún. 29. 19:46
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves #5!

Nagyon örülök neki hogy minden rendben. Nekem sajnos csak két hét múlva van idő pontom a dokihoz, de nagyon bízom benne hogy minden rendben van

2021. jún. 30. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Remélem nálad is minden rendben lesz!

Nekem 3 hetet kellett várni, mire volt időpontom, hogy megállapítsák az élő terhességet, úgyhogy tudom milyen nehéz várni :)

Tuti minden rendben lesz veletek is!! 🥰

2021. jún. 30. 14:20
 10/10 A kérdező kommentje:
A terhességet màr megállapították, ez nálunk egy bonyolult sztori, mert külföldön vagyunk és csak addigra kaptunk idő pontot mire 11 hetes leszek. Ezért mikor otthon voltunk magyarba elmentem magán dokihoz aki megállapította hogy jó helyen van és minden rendben :)
2021. jún. 30. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!