Terhességi csikok ellen milyen termékeket ajánlatok melyik a legjobb? 9 hetes kismama
100% shea vajat használok: [link]
Nekem úgy a 30.héten jöttek az első repedések. Sajnos tényleg genetika, viszont mivel kenegetem, azok, amik elsőként jelentek meg, már sokkal-sokkal halványabbak. Pedig nem igazán hiszek az ilyen cuccokban, ajándékba kaptam.
37hkm
Az első terhességem allatt nem kentem és nem szedtem semmit. 25 kg jött fel és egy darab csik nélkül megúsztam.
A másodiknál 8 kilót hiztam, kollagént szedtem és kentem, a köldökök alatt egy fel tenyérnyi terület megrepedt...
Én kentem az 1000ft-os dm-es krémtől kezdve a 12ezer ft-os vichy-ig mindennel. Nem is lett csíkom. Egész a szülőszobáig. Vajudás, kitolás alatt végigrepedtem. Köldök alatt nagyon brutálul néztem ki. Ujjnyi vastag lila csíkokkal...
Majd kb 1 éves lett a fiam, addigra eltűntek. Pontosítok, nem tüntek el, csak egyáltalan nem látszottak. Most jön a tesó, elkezdett nőni a hasam, már látszanak, de nem feltűnően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!