Megbízhatóak a mai terhességi tesztek? Melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
2020. dec. 8. 22:57
2/6 anonim válasza:
Mindegyik jo amit lehet kapni a patikákban es a drogeriakban. En a rossmannos facelle tesztet hasznaltam.
3/6 A kérdező kommentje:
Én vettem mar Dm-be is az pepino teszt volt. Patikában is vettem már fhu nemis tudom milyen neve volt valami furi. Negatívat mutatott az összes remélem nem volt hibás a teszt még nem szeretnék babát!
2020. dec. 8. 23:32
4/6 anonim válasza:
Max akkor lehet álnegativ ha koran csinaltad meg. Ha nem szeretnel kisbabát javaslom a vedekezest. ;) anyanak lenni nehez foleg ha nem is akarja az ember.
5/6 anonim válasza:
Igen, nagyon megbízhatóak a patikában kapható terhességi tesztek, a megfelelő időben tesztelve >90% feletti a specificitás és a szenzitivitás.
6/6 A kérdező kommentje:
A legutóbbit patikában vettem es negativ lett akkor kizárt a terhesség uye?
2020. dec. 9. 12:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!