Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció helyett enyhe...

Menstruáció helyett enyhe vérzés + barna mi lehet az oka? Bővebb & többi infó lent....

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostani szokásos jellegzetes menstruációs tünetek elmaradtak se mellfeszülés ami nálam olyan szokott lenni, hogy felrobbannak kb már a mensi előtt 3-4 nappal, se a szokásos "harci ideg" ami lenni szokott, ha naptár nem figyelmeztet nem is jutott volna eszembe, hogy ideje van. Jelen helyzet, a terhességi teszt negatív. Menstruáció helyett enyhe rózsaszín, majd barna és elegendő a mini tampon /ami 8 óránkénti cserére kitolva böven elég volt/ és amit már vagy 10 éve nem használtam, de a nagyobbat fel sem bírtam tuszkolni. Néha kicsit szédelgek, hőhullám és napok óta kísér egy ilyen fura fémes íz a számban ami mindegy mennyit iszok nem múlik el. Nem tervezünk babát vagy jön vagy nem alapon vagyunk. Valakinek hasonló volt esetleg? Mivel a terhességi teszt negatív a klimax meg odébb van nem tudom mire gondoljak. Doki jövőhétre már beiktatva, de hátha valaki volt hasonló cipőben.

#barna folyás #terhesség lehet
2022. máj. 20. 18:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi annyit még hozzá tennék hogy időközönként be be szúrkál az oldalam. 🤔🤔🤔
2022. máj. 20. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Hány napja? Lehet átvált rendes vérzésbe még.
2022. máj. 20. 18:35
 3/6 A kérdező kommentje:
2 nap enyhe 3 nap barna. Ma már semmi. Egyáltalán semmi ereje nem volt pedig az első 2 nap mindig"Niagara".
2022. máj. 20. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hormon hiány
2022. máj. 20. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem védekeztek, akkor terveztek babát.

Menstruáltál, teszt negatív. Nem valószínű a terhesség. De nekem 3 nappal vérzés előtt fogant, amikor méhen kívüli volt. A szúró fájdalom is arra jellemző. Tesztelj pár nap múlva megint.

2022. máj. 21. 06:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Akinek esetleg hasonló tünete van amiatt irom le, hogy természetesen voltam orvosnál petefészekciszták a diagnózis.
2022. máj. 28. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!