Nagyon el vagyok keseredve, van rá esély hogy javuljon?
21 hetes kismama vagyok és feltehetően porckorongsérv miatt vannak fájdalmaim több mint 3 hete. Fekve úgy ahogy elvagyok, sajnos akkor is fáj, viszont ha felállok 6-7 lépés után annyira begörcsöl és hasogat a bal oldalon a farkcsontomnal és a síp csontom mellett hogy úgy érzem le kell feküdnöm azonnal, emellett zsibbad a lábfejem is. Voltam már reumatólogusnàl, neurológusnàl, kaptam magnézium és b6 infúziót és milgamma injekciót. Panadolt szedek ha nagyon rossz. Nem igazán javult. Nincs olyan pozíció amikor ne fájna.Jövő héten hétfőn tud fogadni egy magán gyógytornász. Szerencsére nem kell dolgoznom itthon vagyok a 2 évesemmel.
Férjem, anyósom, anyukám nagyon sokat segít mindenben. Viszont annyira felöröl ez a helyzet, olyan szomorú vagyok, valahogy nem látom a végét. Nőgyógyászom szerint nem érdemes elmenni idegsebészhez mert úgy is csak azt mondja hogy először szüljek meg és utána foglalkozik majd a gerincemmel. Az még minimum 18-19 hét. Már nagyon ki vagyok.. Van esetleg valaki aki hasonló helyzetben volt? 😔

20-30 hét között nagyon sokat tágul a medence, ilyenkor kezd intenzívebben növekedni a baba, a test pedig elkezd készülni a szülésre. Ilyenkor nagyon sok kismamának van csípőízületi gyulladása, ami farokcsontnál, illetve két oldali csípő fájdalommal jár. Lábakba is kisugározhat. Én is bejártam ezzel a problémával ungot-berget, de sajnos nem találtam megoldást. Néhány hétig tartott a fájdalom utána egyszer csak megszűnt. Addig viszont aludni se tudtam, semmilyen pozícióban.
Szerintem nálad is ez lehet.

Igen, tudom, illetve emlékszem. A mosdóba vezető 10 méteres szakaszt 5 perc alatt tettem meg terhesen. Gyalog sehova nem tudtam menni. A visgáló ágyról a nőgyógyászom szedett le, mert felkelni sem bírtam.
Próbálkozhatsz esetleg homeopátiás krémekkel meg bogyókkal - nekem sajna semmit sem ért, de hátha.
Igaz hogy jobb nem lessz tőle, de annyiból vigasztaló hogy nem vagyok egyedül ilyen problémával és hogy túl lehet élni.
Köszi a tanácsokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!