Mikor kezdd el látszani a has?
Figyelt kérdés
Első babám. 6.hétben vagyok, mikor fog látszani rajtam hogy babát várok? Mikor kezd el nőni a has?2022. júl. 10. 06:53
1/12 anonim 

válasza:

Elso babaval kb 6 honaposan lehetett eszrevenni, most a masodikkal 5 honaposan mar kiszurta mindenki
2/12 anonim 

válasza:

Én most vagyok 13 hetes, és mostmár azért a hasam alján van egy kis pukli, ami inkább reggel látszik. :) De így is csak az látja, aki tudja, hogy babát várok. Sajnos estére még mindig felpuffadok, és akkor simán kinézek 6 hónaposnak….
3/12 anonim 

válasza:

Én a 6. Héttől puffadtam, már akkora hasam volt délutánra, mint ha 6 hónapos lennék. De úgy igazából a 12-13 héten a hasam alján lehetett látni, ruhában még nem, 16 hetesen már azért abban is
4/12 anonim 

válasza:

Ilyen korai terhessegben mint 6-13 kozott en is azt hittem h hu latszik sot ha puffadok akkor 6 honaposnak nezek ki meg valoban nem lettem 6 honapos es mar csak mosolygok rajta h akkor azt hittem h ugy nezek ki mint egy 6 honapos😂
5/12 anonim 

válasza:

Én most vagyok 6 hónapos, és olyan, mint az elején mikor puffadtam :D
6/12 anonim 

válasza:

Első babával kb 30 hetesen látszódott, kicsi hasam volt vele végig. Na de most a másodikkal...12 hetes vagyok, és már átadják az ülőhelyet a buszon 😂
8/12 anonim 

válasza:

Én 8 hetesen már nem tudtam mindent begombolni és 14. hét körül már idegeneknek is egyértelmű volt. Ez teljesen egyéni, van akinek csak 5-6 hónaposan látszik.
9/12 A kérdező kommentje:
Naa én meg Azthittem 12. hét körül már azért ki lehet szúrni 😄
2022. júl. 10. 08:45
10/12 anonim 

válasza:

14 hetes vagyok ikrekkel, és még csak most kezdett el látszani a hasam alján a kis pukli, amit a többiek is írtak, eddig semmi. A genetikai uh-n mondták, hogy olyan 18-20. hét környékén lesz csak akkora, hogy másoknak is észrevehető legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!