A velocso elzarodas tunetei latszanak az uhn mondjuk 10-11 hetesen is?
Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 19:05
1/11 anonim 

válasza:

Nem elzáródás hanem záródás. Attól függ milyen fokú. De inkább a második genetikai uh-n lesz egyértelmű.
2/11 A kérdező kommentje:
Aha akkor ha mondjuk agyburokserve van ami ugye sajnos mutet az is csak az elso genetikain derul ki?
2021. júl. 20. 19:19
3/11 A kérdező kommentje:
Elobb az sem lathato? Csak mert eleg jol latszodott 11 hetesen a babam koponyaja es kivancsi vagyok hogy ha lett volna gond az latszodott e volna mar.
2021. júl. 20. 19:19
5/11 A kérdező kommentje:
Latszodik az elso genetikain is. Ismerosomet 13 hetesen mutottek mert agyburokserve volt a babanak.
2021. júl. 20. 19:25
6/11 A kérdező kommentje:
Ezert kerdeztem hogy esetleg az elobb is latszodik e ha valaki volt koztes uhn.
2021. júl. 20. 19:25
7/11 anonim 

válasza:

Mármint hogy műtötték? Abortálták a magzatot?
8/11 anonim 

válasza:

“Köztes” ultrahang nem genetikai ultrahang szóval ilyet direkt nem vizsgálnak. Ha a gyereknek akkora vízfeje van, hogy feltűnik akkor feltűnik de ha nem nagy az eltérés akkor nem veszik észre mert nem is keresik.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen abortusz lett a vege.
Igen tudom csak alaposan megnezte a dokim latszott eleg jol mindene mar bar gondolom ugyis mondta volna ha valami furcsa lenne.
2021. júl. 20. 19:45
10/11 anonim 

válasza:

Hivatalosan a 18-20. heti genetikai UH nézik, akkor le is írják a leletre. Lehet, hogy ismerősödnek észrevették, "szerencséje" volt (mármint, hogy hamar észrevették), de hivatalosan a 2. trimeszterin kell nézniük, addig lutri, hogy nézik-e vagy sem. Másrészt annak is vannak fokozatai. A súlyosabb fokozatot lehet hamarabb észreveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!