17 hetes vagyok, első baba, és éppcsak most kezd látszani picit a hasam, ha nagyon nézegetem a tükörben. Mire számíthatok később? Kb ilyen azonos tempóban fog nőni és nem lesz túl nagy, vagy majd hirtelen megindul és kireped a bőröm?
Lutri. Nekem még 24 hetesen is kicsit látszott, simán letagadhattam volna, hogy terhes vagyok. Viszont a 37 hétre úgy megnőtt a hasam, hogy full stria lett az egész, még a derekam is.
Egyik barátnőmnek már első trimeszterben látszott, neki szép, kerek, pici pocija volt a 38. Héten.
Ilyentájt ez a jellemző első babánál..
Majd 23-24. Héttől lódul meg, h meglódul..
Nem lehet tudni.
2. Baba 14 hetesen letagadhatatlan volt.. mégsem lett nagyobb a hasam, mint az elsővel, aki a 18. Héten nekem volt làtható
Alkatfüggő. De, ahogy írják a 25.-30. hét körül megindul biztos látványosan a növekedés.
Nekem már 20. héttől elég nagy volt a pocakom. Most 26.-on meg már volt aki megkérdezte, hogy mindenórás vagyok-e :D
En tulsulyos voltam akkor. Igy 40 hetesen is alig latszott 😂
Na jo a terhesseggel vagy 12kg lejott rolam, akkor fogadtameg h lefogyok.
A kovetkezo terhessegnel immar vekonyan olyan felidosen kezdett latszani. Eleg hatul fekudt szoval nem lett nagy hasam
Nekem eleinte csak puffadas volt, ami jött és ment.
Látványos keres terhes hasam a 16.héttől kezdett lenni, és az igazi növekedés a 23.hét körül indult. Onnantól már pólóból se volt jó a régi, terhes felsők kellettek.
Nadrágból a 14.héttől kellett a terhes kialakítású nadrág.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!