Fájt a térd hajlatom,megnéztem és igen csúnya kék erek látszanak ki.. Mennyire normális?
Figyelt kérdés
19 hétben vagyok,második terhességem. Alig bírom kinyújtani a lábam.2021. júl. 8. 14:57
1/10 anonim válasza:
Visszerek. Normális bár nem kellemes. Orvosnak esetleg mutasd meg. Terhesseg alatt megnő a trombózis esélye.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Első terhességemnél nem jelentkezett.
Esetleg birom valamivel kenni?
Trombózistól én is felek.
2021. júl. 8. 15:13
3/10 anonim válasza:
Hat ezt kellene szerintem orvossal egyeztetni, mert terhesen egy csomó dolgot nem ajánlanak. Igen sajnos minden terhesseg más meglepit tartogat.
5/10 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam orvosnál
Menjek vissza?
2021. júl. 8. 15:22
6/10 anonim válasza:
Szerintem ezt telefonon is meg tudjatok beszélni. Plusz ez nem annyira nogyogy kompetencia. Inkább háziorvos.
7/10 anonim válasza:
Nekem is volt,sőt el sem mult.Nem nagyon szabad kenni semmivel.Ilyen kompressziós harisnyát írtak fel,de én nem hordtam.Ha meg szült a vadgesztenye krém jó rá,de terhesen azt sem szabad!
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. júl. 8. 16:14
9/10 A kérdező kommentje:
S.o.S
Már nem a hajlatnál érzem,hanem feljebb kb 20 cm-re. Ez is normális?
2021. júl. 8. 21:59
10/10 anonim válasza:
Menj el holnap a haziorvoshoz. Lehet csak raparaztal de lehet hogy valamit te ni kell. Ezt innen mi sajnos nem tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!