27. terhességi héten mennyire normális? Lehet oka a növekedő méh?
27. hétben járok ma egy nagyon pici barna foltot vettem észre a tisztasági betéten. Épp csak borsónyi nagyságú volt az egész. elég ahhoz hogy megijedtem. A babával gondolom minden rendben van mert mozog, rugdos. Egy hete voltam UH-n akkor minden a legnagyobb rendbe volt. holnap kell mennem vér és vizelet vizsgálatra. Ilyen mennyiségű 'vérzésem' még volt kb másfél hónapja akkor nyomba megvizsgált a doktornő de akkor is rendbe talált mindent. Valószinű, hogy csak egy kisebb erecske pattant el, mert nem látta a vérzés okát.
a jobb petefészkemnél érzek pici fájdalmat de azt az idő változás mindig megviseli, most pedig elég rossz idő van.
Várom, hogy vissza hivjon a doktornő. csak gondoltam addig itt rákérdezek valaki tapasztalt-e hasonlót
A méh növekedésétől kizárt a barnázás kb.
Inkabb ez az elpattan egy ér az oka.
27hetes vagyok én is, a 17.hétig 7x vereztem/barnáztam. Nekem az volt az oka. Vérbő lenn minden, eleg egy kicsit erősebb/nehezebb mozdulat.
Ha ennyire bő a folyás, én nem mondanám, hogy egészséges. Persze bővebb terhesen, de nem annyira, hogy fél óránként kelljen cserélni...
A folyamat eü betét használattal pedig több kárt okozhatsz, mint amennyit "nyersz" vele
A folyásommal semmi baj nincsen.
Szintelen szagtalan... normális. Kivolt direkt vizsgáltatva. Ebbe az időszakba bővebb folyás normális.
Nem ugy kell elképzelni mintha bele pisiltem volna. De ha egy pici mar van a fehérneműn az engem zavar.
A tisztasági pedig gyógyszertári.
Ha egy kicsi van akkor előtte miért írtad hogy eléggé bő, fél óránként bugyit kellene cserélni? Önellentmondás.
A túlzott folyás és állandó tisztasági betét használat akkor se normális, hiába akarják ezt lenyomni a torkunkon.
itt nem velem van a gond
nem sikerült értelmezni amin a hangsúly lett volna.
a kicsi a barna folt volt
"De ha egy pici mar van a fehérneműn..."
Pardon, mit nem sikerült értelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!