Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27. terhességi héten mennyire...

27. terhességi héten mennyire normális? Lehet oka a növekedő méh?

Figyelt kérdés

27. hétben járok ma egy nagyon pici barna foltot vettem észre a tisztasági betéten. Épp csak borsónyi nagyságú volt az egész. elég ahhoz hogy megijedtem. A babával gondolom minden rendben van mert mozog, rugdos. Egy hete voltam UH-n akkor minden a legnagyobb rendbe volt. holnap kell mennem vér és vizelet vizsgálatra. Ilyen mennyiségű 'vérzésem' még volt kb másfél hónapja akkor nyomba megvizsgált a doktornő de akkor is rendbe talált mindent. Valószinű, hogy csak egy kisebb erecske pattant el, mert nem látta a vérzés okát.

a jobb petefészkemnél érzek pici fájdalmat de azt az idő változás mindig megviseli, most pedig elég rossz idő van.

Várom, hogy vissza hivjon a doktornő. csak gondoltam addig itt rákérdezek valaki tapasztalt-e hasonlót

2021. júl. 5. 15:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

nem hiszem el, hogy ennyire meg kell rágni.

azért rakok tisztaságit, mert zavar ha egy kevés is van már a fehérneműn..nyilván ha van betét nem fogok minden cseppnél cserélni, mert az elszivja valamennyire és nem érződik úgy mint a bugyin

főleg ha nem vagyok itthon, kellemetlenül érezném magam

2021. júl. 6. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!