14 hetesen nem nölt semmit a hasam, ugyanaz mind mikor nem voltam terhes , normális ?
Hol vannak a mondatvégi írásjelek?
Mi az a nölt meg a letétel? Az elválasztójelek? A kezdő nagybetű?
És vegsősoron: nem értem ezt a katyvaszt, bocsi, de mi bajod van? :/
Nem azt kérte a kérdező, hogy a helyesírását értékeljétek. Feltett egy kérdést, én tudtam értelmezni.
Nem baj, ha még nem látszik. Én is vékony vagyok, de 14 hetesen még nekem sem látszott semmi. Lehet, hogy csak a 20. hét körül kezd el nőni a hasad, az is normális.
Pedig sajnos elég probléma, hogy egyeseknek mennyire nehezem megy a mondatalkotás. Az meg pláne, ha a gyerek is ezt tanulja meg, mert szerinte ez a normális. Ezért van a sok retardált gyerek manapság, mert a szülők is sz*rnak a helyes oktatásra és csodálkoznak, hogy némelyik kölök nem hogy rendesen írni, de beszélni/kifejezni sem tudja magát, amire a válasz csak egy legyintés, hogy "hát én megértem őt így is".
Csak hogy a kérdésre is adjak választ: nem minden terhesség egyforma, nekem például a 16-17-ik hétig nem látszott semmi. Most a huszadik közepén már látványos és kb napról napra nagyobbnak látom.
A kérdező valószínűleg nem tehet róla, hogy nem tanult meg helyesen írni, és nem ettől lesz valaki rossz vagy haszontalan, gyermeknevelésre alkalmatlan szülő. Inkább olyan neveljen gyereket, akinek rossz a helyesírása, mint egy képzett, de neadjisten bántalmazó és/vagy pl. mentális zavarral küzdő szülő.
Másrészt meg szerintem ez nem az a felület, ahol bírálni kell az emberek alkalmasságát a szülői feladatokra vagy bármi egyébre. Ez a felület arra való, hogy kérdéseket tegyünk fel és kérdésekre válaszoljuk, segítő célzattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!