Mikortól kezd látszani a has?

Ebben a fogyás segitett volna terhesség előtt. Nyilván ha zsír van, később látszik. Ismerek olyat is, akin annyi zsír volt, mire megkerdezte tőle valaki, csak nem terhes-e, 3 hete volt hátra.
Nyugi, első terhességnél kb 20. Hét felé kezd gömbölyödni a pocak. Persze vannak kivételek minden irányba. Ha sok a túlsúly, még később.

Ne aggódj, főleg ha első baba.
Én eléggé vékony vagyok sajnos, de nekem 21 hetesen kezdett látszódni, úgyhogy nyugi és türelem, fog az látszódni, hogy szép kerek pocid van!☺ Jó egészséget neked és a babának!❤
Nem vagyok túlsúlyos egyáltalán ezért is bánt ez a zsíros has dolog. :)
Köszönöm szépen mindenkinek 🥰 és igen első baba.

Első baba mindig később látszódik, a többedik terhességhez képest.
Kérdező zsír dolog nálad nem zavar be, de 21.hétől fogod majd látni a kismama pocakodat.
testalkat,méhlepény első vagy hátsófali ettől függ.

5. Nem 5.ik, ötödik, nem ötöd-ik.
22. Hét felé éreztem az elsőnél a mozgásokat, 25. Hét után kezdett látványosan nőni a hasam

Én is 15+6 vagyok ma, dejóóó!!!
Ruhában már kismamásan kerekedik a pocakom (pici még, de azért látszik), ruha nélkül zsíros, hurkás... :D Pedig nem vagyok túlsúlyos, átlagos volt a testalkatom. Szerintem annyi történt hogy eddig ez a zsír valahogy vonalba süppedt a testemmel, most kijebb jöttek a hurkák, mert a bébi csinálja a helyet és puffadok is sajna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!