Molett kismamák, mikortól kezdett látszani a pocaknövekedés?
Figyelt kérdés
185 cm és 85 kg vagyok, ha jól számolom, a 8. hétben járok. Azt olvastam, normálisan már a 10. hét körül látszik valami pici pocak. Úszógumik alatt mikor bukkan elő?2014. nov. 1. 12:34
2/9 anonim válasza:
Elsőnél a 20. héttől, a másodiknál már 16-17 hetesen konkrét babás pocakom volt, a harmadiknál pedig már 13-14 hetesen sem tudtam volna letagadni a baba érkezését. ( 100 körül mozgok)
4/9 anonim válasza:
Elsőnél a 20. héttől látszódott, másodiknál a 24. héttől volt rendes babás pocakom. Mind a kettő terhességet ugyan annyi kilóval indítottam, 184 centi magas vagyok és 109 kiló. A hasamon van úszógumi de nem nagy, én inkább combos vagyok. :)
Amúgy a ruháimon kb a 18. héttől éreztem, hogy van hasam de akkor még nem rendes terhes hasam volt.
5/9 anonim válasza:
Elsőnél a 16. héten látszott. Most vagyok 13 hetes 4 napos már látszik. Bár 9 hónapos volt a lányom mikor teherbe estem nagyon ideje sem volt visszahúzódni.
167 cm elsőnél 74 kg voltam most 84 el kezdtem.
6/9 anonim válasza:
Nekem a 20. hét körül már lehetett látni. De pl van egy most 20 hetes terhes duci kismama ismerősöm, rajta nem látszik, inkább olyan mintha hízna, abszolult nem terhes hasa van.
7/9 anonim válasza:
alkati kérdés. Amúgy szerintem a 185m mellé a 85kg nem molett :) én 160 vagyok és jelenleg 77kg, na, ez molett :)
8/9 anonim válasza:
Szia
Hát már a 17.heten se olyan volt a hasam mint terhesség előtt, de amire már azt mondták, hogx jee babát vársz? Az 23.hettol volt kb.. :D
33hkm
9/9 anonim válasza:
Úszogumi alatt, hány hetesen látszodott a pocakod? mennyit hoztál szülésig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!