Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2004- óta dolgozom egy állami...

Zsizsi kérdése:

2004- óta dolgozom egy állami cégnél . Szeretnénk babát a férjemmel, de hogy mondjam meg a fönökömnek . Állandó határozott munkaszerződésem van amit évente hosszabbitanak. Ha most terhes leszek januárban akkor mikor szóljak a fönökömnek?

Figyelt kérdés
Hivatalosan csak ha pontosan tudom azaz 3-hónap után szeretném meg mondani a jó hírt, de a szerződésem 04. 01. -el hosszabbodik ha utánna szólok akkor nem szeretném, hogy ugy jönne ki az egész, hogy direkt nem szóltam mert ugy is lejárt volna a szerződésem . Akinek volt már ilyenben része az legyenszives válaszoljon. Köszönöm.
2010. szept. 21. 09:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Alapítványon keresztül dolgozom( unk ) többen és mindig 1-évre hosszabbitják meg a szerződésünket. Nekem meg van már az 1-év munkaviszony hálistennek .
2010. szept. 21. 10:54
 12/15 anonim ***** válasza:

[link]

A határozott idejű munkaszerződés szabályaival kapcsolatosan küldök egy (linket) téjokoztatót.

Remélem sikerül megnyítni.

2010. szept. 21. 10:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Offolok, bocsánat!

Szörnyű hogy igy kell cselezgetni hogy megmaradjon a munkahely, és hogy juttatásokat is kapj!

Az a baj hogy ez nem igy megy, hogy januárba terhes leszel...

Lehet nem fog sikerülni elsőre, (bár Isten adja hogy elsőre menjen...) lehet csak egy év múlva!

Mindenesetre drukkolok és szerintem február március jobb lenne. Ha januárba vagy előtte sikerül, lehet már látszani fog a pocid, bár nem tudjuk milyen alkat vagy...!?

Üdv neked 37 hetes pocis

2010. szept. 21. 10:59
 14/15 A kérdező kommentje:

2004.01.01.-2005.12.31.- alapítvány ( 1-év hosszabitás )

2006-2007 alapítvány ( 1-év hosszabitás )

2008-2009 megbizási szerződés ( 1-év hosszabitás )

2009.2010 alapítvány ( 1-év hosszabitás )

2010.04.01. -- alapítvány ( 1-év hosszabitás )

körülbelül igy dolgoztam .

2010. szept. 21. 11:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Vékonyalkat vok azt mondják ugysem fog még látszani .

hát dec-ben bele kell huzni hogy jan-ban sikerüljön . Eddig azért nem tudtam babát válalni mert bizonytalan voltam a munkahelyemben ja meg a megbizásival semmire nem lennék jogosult. Sajnos ez van . Régebben milyen egyszerű volt normális dolog volt hogy a lányok 20-után gyesre mennek és vissza mehetnek a munkahelyükre de sajnos most más a helyzet. Köszönöm a válaszokat.

2010. szept. 21. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!