Hcg szint jó lehet?
Figyelt kérdés
25.5 Iu/l jónak mondható ovu után 8 nappal?
Tudom ,hogy a lényeg az emelkedés igy pénteken nézetek megint!
2022. júl. 6. 16:04
1/39 anonim válasza:
Miért nem akkor foglalkozol ezzel, amikor késik? Ilyenkor még semmire nem lehet következtetni akkor sem, ha eleinte emelkedik. Ennyiből 10-es teszteket is csinálhatsz.
2/39 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy az orvos kérte???!!!!
Gondolkodj ha már válaszolsz!
2022. júl. 6. 16:10
3/39 anonim válasza:
Válts orvost ha 8 nappal ovu után HCG-t nézet..
4/39 anonim válasza:
#3-nak igaza van. Ha progeszteron miatt nézeti, azt ovu utántól adják már, ahol számít. A korai hcg eredményt mihez nézeti? Amúgy pont ha gondolkodik az ember, akkor nincs semmi értelme, hiába vagy arrogáns.
5/39 A kérdező kommentje:
Kérdésre kértem választ és nem kioktatást! Mindennek meg van az oka!
Olvasok aztán értelmezek egy kérdést és ha a kérdésre tudok választ akkor írok!
2022. júl. 6. 16:45
6/39 anonim válasza:
Ilyen ideggel beszélsz... Ez tipikus pms tünet. Higgadj le 😆😘
7/39 anonim válasza:
Ok. Így nem tudunk segíteni. Mert az sem mindegy miért nézik. De az értékre csak azt tudom mondani, hogy mivel 5 fölött van, valami elindult. Ha emelkedni fog nyilván jó jel, de ha elmaradt menzesz után is emelkedik az már többet mond. De gondolok ezeket tudod te is.
8/39 anonim válasza:
És ha nem tudják az okot mert arra nem méltatod a válaszolókat hogy leírd, honnan tudják hogy jó-e?
De ha az orvosod kérte miért nem tőle kérdezed?
Itt csak te osztod az észt, azt is feleslegesen.
9/39 anonim válasza:
3as vagyok, én jó indulatból írtam hogy válts orvost, mert egy ilyen rengeteg felesleges vizsgálatra fog küldeni , ezek alapján rengeteg felesleges stressznek teszed ki , rengeteg felesleges aggodalmak aminek értelme nincs csak magad mérgezed es hajtod bele depresszióba, pedig ha szakértő hozzáértő kézben lennél, sokkal könnyebben menne lelkileg is az egész procedúra .
10/39 anonim válasza:
Tuti nem progeszteront nézettek? Hcg-t ilyenkor nem szoktak, mert minek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!