Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hcg szint jó lehet?

Hcg szint jó lehet?

Figyelt kérdés

25.5 Iu/l jónak mondható ovu után 8 nappal?

Tudom ,hogy a lényeg az emelkedés igy pénteken nézetek megint!

2022. júl. 6. 16:04
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
81%
De légyszi, ha baba lesz belőle, vele ne legyél ilyen idegbeteg… :D
2022. júl. 6. 17:30
 12/39 anonim ***** válasza:
88%

"Tudom ,hogy a lényeg az emelkedés igy pénteken nézetek megint!"

Szerintem meg a leírtak alapján tuti nem orvos kérte, azért nem tudjuk meg azt a nagy okot.

2022. júl. 6. 17:31
 13/39 A kérdező kommentje:

A lényeg ,hogy ti mindent is tudtok és okosabbak vagytok mindenkinél!

😘

2022. júl. 6. 17:35
 14/39 anonim ***** válasza:
90%

Ne haragudj, a stílusod undorító, arrogáns. 8.dpo..abból bmi lehet. Ez annyira 50-50..

12.dpo lenne, akkor teljesen más lenne a helyzet 🙂

2022. júl. 6. 18:12
 15/39 anonim ***** válasza:
94%
Szóval elmentél magánban hcg vérvételre, mert nem bírtál várni, most meg pislogsz, mint pocok a lisztben, mert semmivel nem vagy előrébb 😀
2022. júl. 6. 18:12
 16/39 anonim ***** válasza:
77%
Van baj :D
2022. júl. 6. 18:15
 17/39 A kérdező kommentje:

Sikerűlt megtalálnom a táblázatot és igen még több is mint ilyenkor átlagban szokott.

"Tudom ,hogy a lényeg az emelkedés igy pénteken nézetek megint"

Tisztában vagyok azzal ,hogy még bármi is lehet. De bízok az orvosom szakmai tudásába ugy ,hogy a múltamat ő ismeri a legjobban. Szerencsére én mint gyakorizó nem gondolnám ,hogy az orvosoknál okosabb lennék!😉

Köszönöm ,hogy ennyien válaszoltatok de senki se a kérdésre!

Ismét nem csalódtam bennetek!

Sose változtok meg!csak az a lényeg ,hogy mindenkibe bele rúgjatok ,mert nincs ennél jobb dolgotok!

Kedves mestruácioval vagdalkozó. Ma már 3x olvasom különböző posztok alatt ugyan azt a beszólásodat!neked külön gratulálok!

2022. júl. 6. 18:36
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Rendben. Ha az orvosod annyira profi, akkor miért nem ovuláció utántól kapsz progeszteront addig, amíg pozitív nem lesz a teszt? Mert gondolom emiatt nézi korán, nagyon más értelmes magyarázat erre nincs, ezért nem tudod te sem megmondani miért mentél 8 nappal ovu után hcg vérvételre. Ha kétséges hogy kell-e progeszteron pótlás, akkor azzal mennétek biztosra ha kapnál így is úgy is. Most ha pénteken mész újra az már 10. nap. Addigra simán lehet kevés a progeszteron ahhoz, hogy sikerüljön végül a dolog. Hiába vagy ilyen öntelt és arrogáns, itt mindenki a logikus és értelmes következtetést írta. De akkor hallgass akire akarsz. Rohangálj hcg vérvételre. De legközelebb szerintem már az action után szaladj.
2022. júl. 6. 18:41
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk válaszolhatnál arra, h mi a múltad, mi miatt kell nézni, nem kapnál akkor ennyi negatív hsz-t
2022. júl. 6. 18:43
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog válaszolni, mert valószínűleg csak nem tud várni és elment magánba hcg-t nézetni. Mi más oka lenne, hogy nem válaszol?
2022. júl. 6. 18:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!