Magas CRP érték befolyásolhatja a baba fejlődését?
Sziasztok.
12 hetes terhes vagyok, tegnap kaptam meg az 1. trimeszteri véreredményem és a CRP értékem 20 lett. Már a terhesség előtt is magasabb volt, ezért még az elején írt fel nekem a nőgyógyászom gyulladáscsökkentőt, de ezek szerint nem hatott, mert csak még magasabb lett. Hívtam a háziorvost, aki azt mondta nem kell pánikba esni, annyira nem rossz az eredmény, hogy a babának baja legyen én még is meg vagyok ijedve.
Két hét múlva keddre van időpontom a nőgyógyászomhoz, és mivel most szabadságon van, így nem tudok vele beszélni sem.
Járt valaki hasonló cipőben a terhessége elején? Végül lett belőle valami baj? Jöhet hideg-meleg, bármilyen tapasztalatot szívesen olvasnék.
28/N
Ne aggódj. Én bélgyulladásos vagyok, 3 terhességet vittem végig 3-3-3 nagyon durva gyulladással. Mindenképp kell antibiotikum!
Nekem császár miatt, durva összenővések okozott.
Szerintem keress olyan háziorvost akiben megbízol.
Ha egyszer felhívtad és megnyugtatott hogy semmi gond akkor most addig mész és keresgélsz míg nem találsz okot ezen aggódni? Vagy ha anonim_223 szerint baj, akkor az hihetőbb, mint hogy a háziorvos szerint nem.
5-ös, nem arról van szó, hogy nem bízom benne, csak nyilván kétely van bennem, mivel a nőgyógyászom pedig azt mondta rá hogy kicsit magas (mikor alacsonyabb is volt még) és még gyógyszert is írt rá.
6-os: Pedig semmi más értékem nem volt magas. És kifejezetten mondta is a doktornőm, hogy a gyulladás kicsit magas és inkább felír gyógyszert.
Szóval nem tudom melyik orvosnak higyjek. Ezért is írtam ki a kérdést. Legalább egy kicsit megnyugtattatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!