5 hetes vagyok és a külföldi nyaralas első napjan elkezdtem vérezni, progeszteront vettem be, hétfőn irta fel az orvos, hogyan tovabb?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve, januarban covidos voltam, kozben kezdtem el verezni 8 hetesen. Most a nyaralasom legelső napján. Hétfőn az ugyeleten egyszeri rozsaszin miatt kaptam a biztonság kedvéért progit, most azt bevettem. Nem gorcsol, nem faj, 1x voltam a tengerben, gondolom a fürdés ezek utan tilos?! Igazából nem is tudom mit varok Tőletek, pár biztató tapasztalatot ;(2022. jún. 25. 15:08
32/43 anonim válasza:
Én meg doki utasítása nélkül biztos nem emelnék adagot,. Ez nem c vitamin...
33/43 anonim válasza:
A progit nem lehet tuladagolni, olvassátok utána. A lényeg, hogy a szervezetet fokozatosan szoktassuk le róla. Kb. A 8. héttől kezd a lepény kialakulni, de csak 12 hét után lehet csökkenteni.
34/43 anonim válasza:
Saját szakállára senki se módosítson a gyógyszeradagolásán! Kérdező, írj egy e-mailt az orvosodnak, hogyan szedd.
35/43 A kérdező kommentje:
Szájon át szedem. De mar szombat ota, ha attol lenne hanyingerem, az már előbb jött volna, nem? :/
2022. jún. 29. 14:16
36/43 anonim válasza:
Progesterone exeltis? Nekem hüvelyben javasolta a doki, úgy jobban felszívódik elvileg
37/43 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy orvosi jóváhagyás nélkül emelje. Pont azt írtam, hogy egyeztessen az orvossal. Amúgy tényleg nem lehet túladagolni. Magyarországon éppen ezért adják boldog boldogtalannak, mert ártani nem árt, max nem használ.
38/43 anonim válasza:
Ha szájon át szedett pláne tudod emelni, saját tapasztalat. Nekem kevés volt a 3x1 igaz, ikrekkel voltam terhes, hiába mondtam a dokimnak, hogy nem múlt el a barnazas. Aztán egyszer annyira sok jött, hogy bementünk az ügyeletre, hogy tuti elveteltem, ott is lecsesztek, hogy miért nem emeltem az adagot, ártani nem árt alapon,ebből vetélés is lehetett volna. 3x2 nél szintén szájon át másnapra elmúlt a barnazas. Lehet lepontozni, pont letojom. Ez sajat tapasztalat és a saját karomon tanultam.
39/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ma elmentem az ügyeletre. Fogalmuk sincs mitől lehet a barnazas azóta is, de volt szívműködés és embrió :) brutalis hanyingerem van, tegnap 2x hanytam is, semmit nem tudok megenni, minden szagra hiperérzékeny vagyok. Továbbra sem értem, hogy vajon mar tünet vagy csak a progitol van?
2022. júl. 2. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!