5 hetes vagyok és a külföldi nyaralas első napjan elkezdtem vérezni, progeszteront vettem be, hétfőn irta fel az orvos, hogyan tovabb?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve, januarban covidos voltam, kozben kezdtem el verezni 8 hetesen. Most a nyaralasom legelső napján. Hétfőn az ugyeleten egyszeri rozsaszin miatt kaptam a biztonság kedvéért progit, most azt bevettem. Nem gorcsol, nem faj, 1x voltam a tengerben, gondolom a fürdés ezek utan tilos?! Igazából nem is tudom mit varok Tőletek, pár biztató tapasztalatot ;(2022. jún. 25. 15:08
11/43 A kérdező kommentje:
Kérdeztem az orvost, azt mondta nyugodtan menjünk el. Köszönöm a biztatást, az első kommentelők nem tudom miért hiszik azt, hogy nagy ivben tojok rá... 2 eves gyermekemmel nem fogok hazarohanni, mikor par órája értünk csak ide. Ez nagyon Murphy törvénye...
2022. jún. 25. 15:44
12/43 A kérdező kommentje:
Gondoljátok, hogy van még esély? Férjem biztat, de en mar nem is tudom, remenykedjem.e..... egy egészséges terhessegnel verzesnek sem kellene lennie ...
2022. jún. 25. 15:45
13/43 anonim válasza:
Szedd a progit, magnéziumot. Ne emelj, ne fürödj, ne kirándulj. Pihenj, feküdj. Mást ebben az esetben nem tehetsz, és tök mindegy, h hol vagy itthon sem tudnak mit csinálni....
14/43 anonim válasza:
Szia! Hasonló történt velem is 7-8 hetes lehettem , nem emlékszem pontosan már. Külföldi nyaraláson voltunk mi is és elkezdtem kicsit vérezni, de inkább ilyen rózsaszínes volt és szerencsére nem sok. Nyilván ilyen fiatal terhességnél semmit nem tudnak csinálni , de én inkább megmutattam magam ahol megnyugtattak és adtak progit. Minden rendben ment szerencsére . Remélem neked is jól alakul minden! A szuperanyákkal meg ne törődj! :) Jó nyaralást nektek!
15/43 anonim válasza:
5 hetes terhességnél nyilván nem megoldás most haza rohanni, aki ezt írta nulla logikával rendelkezik. Egyrészt progeszteront már így is szed a kérdező. Ezen felül nem tudnak vele mit tenni. Inkább pihenjen, ahol van, egy zötykölődés haza most többet ártana. Bocs, de annyi hülye nő van. És mind okoskodik a tyúk eszével magabiztosan.
Kérdező, próbálj pihenni. A tengerbe ne menj, ne erőltesd magad. Remélhetőleg pár napon belül enyhül a vérzés. Minden jót nektek!
16/43 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek. Probalok pozitív lenni, de sajnos nem jok a tapasztalataim :( pihenek a parton, az sem rossz, otthon úgysem tudok :D
2022. jún. 25. 18:05
17/43 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt az ügyeletezést.... Ha pár hetes terhesen vérezgetsz, akkor semmit nem tudnak tenni azon kívül, hogy progeszteront írnak fel, ami itt már megtörtént.
18/43 anonim válasza:
Pihenj a parton. Semmit nem tudnának veled otthon se tenni. Drukkolok!
19/43 A kérdező kommentje:
Annyi a valtozas, hogy a rozsaszin átváltott sötét/halvány barnára. Azt nem mondta a doki ilyenkkr meddig kell a progit szedni, erről tudtok valamit? 8an mennek kontrollra.
2022. jún. 26. 11:29
20/43 anonim válasza:
12 hétig legalább, utana fokozatosan kell csökkenteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!