Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes vagyok és a külföldi...

5 hetes vagyok és a külföldi nyaralas első napjan elkezdtem vérezni, progeszteront vettem be, hétfőn irta fel az orvos, hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve, januarban covidos voltam, kozben kezdtem el verezni 8 hetesen. Most a nyaralasom legelső napján. Hétfőn az ugyeleten egyszeri rozsaszin miatt kaptam a biztonság kedvéért progit, most azt bevettem. Nem gorcsol, nem faj, 1x voltam a tengerben, gondolom a fürdés ezek utan tilos?! Igazából nem is tudom mit varok Tőletek, pár biztató tapasztalatot ;(
2022. jún. 25. 15:08
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
67%
Ha barna az jó jel, csökken a vérzés. Végig kell szedni, nekem 3x1 nél nem mulasztotta el a vérzést csak 3x2 nél.
2022. jún. 26. 12:45
 22/43 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés vany főleg ha nagy wc-re megyek, egyebkent csak maszat. Brutalisan puffadok, és reggel reggeliig hanyingerem is volt de ez mar van par napja... Na kíváncsi leszek, mi lesz ebből....egyszer már belenyugszom a legrosszabba, maskor meg bizakodom. Szerintem amint hazamegyünk szombaton, bemegyek az ügyeletre.
2022. jún. 26. 16:05
 23/43 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon szorítok nektek! Sztem nem lesz semmi baj! Próbáld meg kiélvezni a nyaralást! Pihenj sokat!
2022. jún. 27. 16:35
 24/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok. A barnazas nem mult el, mennyiségre nem lett több, viszont minden reggel egyre erősebb hányingerem van, ma mar öklendeztem is (elnézést). Hasam tovabbra sem fáj. Szerintetek ez jó jel?
2022. jún. 29. 10:10
 25/43 anonim ***** válasza:
47%
Emeld a progi adagot, mennyit szedsz most?
2022. jún. 29. 11:38
 26/43 anonim ***** válasza:
0%
Ès igen, a fokozodó hànyinger jó jel, èn bizakodnèk.
2022. jún. 29. 11:39
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

A hanyinger semmit nem jelent. Annyit, hogy van hcg a szevezetedben.

Nekem mikor elhalt a magzatom, 4 herig nem tudtam rola. Vegig hanyingerem volt, terhes tünet, minden.

2022. jún. 29. 12:04
 28/43 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, igen stagnálhat a rosszullét a Hcg miatt, ami nem elő magzat esetében is termelődik.de itt erősödött.
2022. jún. 29. 12:11
 29/43 A kérdező kommentje:
Igen, januarban nekem is stagnált, sőt, nekem csökkentek is a reggeli rosszulléteim, emlekszem, simán tudtam enni. De ez most tok mas és tényleg napról napra erősebb. Okozhatja ezt a progi is? Reggel este szedek 100-at.
2022. jún. 29. 13:30
 30/43 anonim ***** válasza:
Szájon át szeded a progit? Én emelném az adagot, nekem 2x200-tól másnapra teljesen elmúlt. Ha tudsz egyeztess orvossal. Ha nem szájon át szeded, akkor szerintem a hányingert nem az okozza.
2022. jún. 29. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!