Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Külföldi babavállalás! Help?!

Külföldi babavállalás! Help?!

Figyelt kérdés
19 éves magyar állampolgár vagyok.Párom 32éves szintén magyar állampolgár.De 1 éve kb ausztriai munkavállaló.Most október végén jön haza.Én nem szedek semmilyen fogamzásgátlót,nem is szedtem soha.És egészséges vagyok,a nőgyógyász is mindent rendben talált hüvelyi uh-n.Rendesen van menstruációm,peteérésre utaló jelek(középidőben nyákos folyás)és az utóbbi időben normalizálódott a ciklusom átlagosan 30 nap a ciklusom.Na most fevetődött a babavállalás én is szeretnek meg a párom is.Párom is teljesen egészséges,van egy kislánya már előző kapcsolatából.Most októberben hazajön,nyilván fogunk szeretkezni és ha mostanában sikerülne teherbe esnem.Tegyük fel. November közepén pedig páromhoz költözök ki ausztriaba.Kint pedig munkát vállalnék ugy nagyjából november közepe fele kezdenék.Mire kene számítanom?ugy olvastam az osztrák tötvények szerint hogy engem véd a terhességem és nem rúghatnak ki.Ha Próbaidő letelt és hivatalosan is fel vagyok véve!
2017. okt. 2. 12:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Németorszábna élünk. Itt kell 1 év ahhoz hogy pénzt kapj. Ha nincs meg az 1 éved akkor csak 1 évig kapsz egy minimális összeget. Fél év mindenhol a próba idő. Kirughatnak azalatt. De ez munkaadó függő. De ha kiderül hogy már tudtad hogy terhes vagy és nem szólsz és utólag kiderül abból itt elég komoly bajok vannak. Már láttam hallottam erről. Ausztria sem sokban más ebben. Szval először tájékozódjatok illetékes szervektől ne itt a neten. Jó tanács. Mi amikor kijöttünk 4 éve próbáltunk csak emberektől meg tudni ezt azt. Utólag kiderült semmi nem ugy volt ahogy elmondták.....
2017. okt. 2. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!